Τα BullMp Radio Show Awards 2013 έρχονται για 2η χρονιά φέτος για να γιορτάσουμε τη μουσική, την εμπνευση και τη δημιουργικότητα των εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών, δημιουργών και συγκροτημάτων που φιλοξενήθηκαν στο 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπης BullMp Radio Show με τον Maik BullMp.

Το μουσικό site BullMp.com διοργανώνει την Κυριακή 28/4/2013 στις 8 το βράδυ στο Stage25 μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να τιμήσει τους νικητές που διακρίθηκαν στη μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα σε 36 καταξιωμένους αλλα και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή στο moreradio και τους ψήφισαν οι ακροατές αλλά και οι αναγνώστες του site.

Θα γνωρίσουμε από κοντά τους 2 νικητές που ισοψήφισαν στην πρώτη θέση του διαγωνισμού,τους Miss Cherry και τους Delay, θα παρακολουθήσουμε την απονομή τους αλλά και θα τους απολαύσουμε σε εκρηκτικό Live Session μαζί με πολλές εκπλήξεις και Special Guests !!!

Παρουσίαση, απονομή : Maik BullMp & Idra Kayne

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε, να βραβεύσουμε και να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική βραδιά που η μουσική θα είναι πρωταγωνιστής !!

Stage 25, Αισχύλου 25 Περιστέρι – Στάση Μετρό Περιστέρι
Ώρα έναρξης 20:00 
Γενική είσοδος 3 ευρώ
Ποτό : 7 ευρώ, Μπύρα η κρασί 5 ευρώ, RedBull : 3,5 ευρώ 
Δεύτερο ποτό: φοιτητές & άνεργοι έκπτωση 50%. 

Miss Cherry 
Οι Miss Cherry είναι μια νέα Pop-rock μπάντα που ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια το καλοκαίρι του 2011 µε επιρροές από την αγγλόφωνη Pop-Rock σκηνή. Τον Νοέµβριο του 2012 δύο από αυτά δηµοσιεύθηκαν στο YouTube. 
Αµέσως µετά ξεκινήσαν να εµφανιζόνται Live σε µαγαζιά ένώ έδωσαν συνεντεύξεις σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθµούς και έχουν ήδη διακριθεί για την ενέργεια και την δυναμική τους στις εμφανίσεις τους.
Τα µέλη της µπάντας είναι
Φαίδων Φαρίντ : Φωνητικά
Κωνσταντίνος Μπορεκτσίογλου : Κιθάρα
Παναγιώτης Σολδάτος : Μπάσο
Ηλίας Λαίτσας : Τύµπανα
Περισσότερα για τη μπάντα μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Delay
Το νεανικό alternative pop-rock συγκρότημα από την Αθήνα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative pop-rock μουσικές και σχήματα όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys κ.α. Η μπάντα έχει δεχθεί παρα πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία τους, το δυναμισμό και την ενέργεια τους στις Live εμφανισεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε να συμμετεχουν σε Live του ενώ πρόσφατα βραβεύθηκαν από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφανισή και συμμετοχή τους σε εκδηλωσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού. 
Τα µέλη της µπάντας είναι:
Νίκος Τζιβάκης - Κιθάρα, Φωνητικά
Θανάσης Κυριαζής - Κιθάρα
Γιώργος Καλογερόπουλος - Μπάσο, Φωνητικά
Γιάννης Πρέντζας - Τύμπανα
Νάσια Κοντούλη - Πλήκτρα
Περισσότερα για τη μπάντα μπορείτε να βρείτε στo Link: 

BullMp Radio Show by BullMp.com
(BullMp=Believe in yourself & Live Loud your Music Passion)

Η δημοφιλής ραδιοφωνική εκπομπή με τον Μaik BullMp, παρουσιάζει πολλές αποκλειστικότητες, πρώτες μεταδόσεις, νέα, διαγωνισμούς και όλα τα pop-rock-electro-soul-jazz-funk κομμάτια παλιά & νέα που αγαπάμε να ακούμε, που μας ταξιδεύουν, μας ξεσηκώνουν και μας κάνουν να περνάμε καλά! Το σύνθημα της εκπομπής είναι: «Live your Music – Ζήσε τη Μουσική σου, ζήσε τη ζωή σου με μουσική» και επιπλέον… ζήσε LIVE τη Μουσική σου… γιατί μέσα από αυτή την εκπομπή γνωρίζουμε νέους και ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και Acoustic Sessions που φιλοξενούνται και παρουσιάζονται LIVE στο studio αποκλειστικά για όλους τους ακροατές της εκπομπής! 

Περισσότερες πληροφορίες για τo μεγάλο μουσικό διαγωνισμό, την εκπομπή και το μουσικό site Bullmp.com μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω Links :

 
Top