Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η απονομή των BullMp Radio Show Awards 2013 που διοργάνωσε το μουσικό site BullMp.com την Κυριακή 28/4/2013 στο Stage25 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμήσει τους νικητές που διακρίθηκαν στη μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα σε 36 καταξιωμένους αλλα και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες/συγκροτήματα  που φιλοξενήθηκαν στον 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής BullMp Radio Show με τον Maik BullMp που ήταν και o εμπνευστής, συντονιστής και παρουσιαστής της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι νικητές στην 1η θέση της φετινής ψηφοφορίας Miss Cherry (video) και The Delay (video), τα Κίτρινα Ποδήλατα που κατέκτησαν την 2η θέση (video), οι Flybywire που έφτασαν στην 3η θέση, ο Γιώργος Καραδήμoς, οι Verbal Delirium, οι Schooldrivers, ο Σταμάτης Μορφονιός, ο Δημήτρης και o Αντώνης Παπαβομβολάκης (Πήγασος). Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα δυναμικά Pop-Rock Live Sessions των νικητών Miss Cherry και The Delay, στη συνέχεια παρακολουθήσαμε την βράβευση που έγινε στα Κίτρινα Ποδήλατα και στους Flybywire, ενώ έδωσαν της ευχές τους για την εκδήλωση οι Γιώργος Καραδήμος, Verbal Delirium, Schooldrivers και ακολούθησε η βράβευση των νικητών Miss Cherry και The Delay. H εκδήλωση συνεχίστηκε με την τιμητική βράβευση που έγινε από τον  κ. Ιωάννη Μαρωνίτη (Πρόεδρο Unesco Πειραιά & Νήσων / Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UNESCO /  Υπεύθυνο για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική) στον Maik BullMp για τη συμβολή του μουσικού του site BullMp.com σε μουσικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Όμίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό μεταμεσονύχτιο πάρτυ μέχρι το πρωί που έδωσαν οι Delay, ο Σταμάτης Μορφονιός και ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης. H Idra Kayne που ήταν η συμπαρουσιάστρια της εκδήλωσης, δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος υγείας. Την εκδήλωση κάλυψε το μουσικό κανάλι MTV Greece και φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από το φακό του celebre.gr μπορείτε να βρείτε παρακάτω:


Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την απονομή και όσων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στo ακόλουθο photo album στο facebook page του BullMp.com : Απονομή BullMp Radio Show Awards 2013 @ Stage 25 Κυριακή 28-04-13

 
Top