Το site BullMp.com δημιουργήθηκε το 2010 με μεγάλη αγάπη για τον χώρο της μουσικής και της δημιουργικότητας!

Φιλοξενεί, υποστηρίζει και προβάλει μουσικά συγκροτήματα, νέους, ανερχόμενους αλλά και ήδη καταξιωμένους μουσικούς καλλιτέχνες που το πάθος για τη μουσική έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους! 

Επιπλέον παρουσιάζει άρθρα, ομιλίες, σεμινάρια & workshops σχετικά με τη δημιουργικότητα, την τέχνη, την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, το project & event management, τα success stories καινοτόμων ανθρώπων - επιχειρήσεων και startup εταιριών!

H φράση BElieve in YOUrself Live Loud your Music Passion αποτέλεσε την έμπνευση για την δημιουργία του ακρωνύμιου B.U.L.L.M.P. και συντέλεσε στη δημιουργία και επιτυχία του site και της ραδιοφωνικής εκπομπής Success Stories Stories - The BullMp Radio Show με τον Maik BullMp που φιλοξενείται σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, παρουσιάζοντας ανερχόμενα μουσικά ταλέντα και επιτυχημένους δημοφιλείς καλλιτέχνες & συγκροτήματα μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και Special Unplugged Sessions.

Εξίσου επιτυχημένα είναι και τα ραδιοφωνικά βραβεία BullMp Radio Show Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο και αναδεικνύουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες των ακροατών έχοντας την προβολή και την στήριξη ελληνικών και διεθνών μουσικών μέσων επικοινωνίας. 

Παράλληλα το BullMp.com μέσα από τη διοργάνωση και συμβολή του σε πολυάριθμα επιλεγμένα  Music Events & Festivals , σε φιλανθρωπικές μουσικές δράσεις και ραδιοφωνικούς μαραθώνιους,  δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε Live on Stage τους πιο ξεχωριστούς και ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ / MEDIA PARTNERΕπικοινωνείτε μαζί μας πατώντας ΕΔΩ.
 
Top