4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 

O Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Rugby Χαϊδαρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00 θα διοργανώσει το «No Limits Rock Festival» στην πλατεία του δημαρχείου στο Χαϊδάρι (Στρατάρχη Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως 2).
 

 Στο ροκ φεστιβάλ θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα The Delay από το Περιστέρι, Brainfreeze και Sbaraquack από το Χαϊδάρι και οι Bacchus Priest από το Music Center Athens -  Αίθουσα Μουσικής του Λευτέρη Χριστοφή στο Χαϊδάρι. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ακόμη επιδείξεις ράγκμπι από την ομάδα του συλλόγου και κληρώσεις, έπειτα από λαχειοφόρο, με δώρα tablets και μία τηλεόραση.

Supported by: BullMp.com

Συνδιοργανωτές θα τελέσουν ο δήμος Χαϊδαρίου και το γνωστό χαϊδαριώτικο καφέ «Γραμματόσημο», ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis 105,2 θα αποτελέσει χορηγός επικοινωνίας.

Υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή που συμμετέχει με γκρουπ είναι η Αίθουσα Μουσικής – Music Center Athens που προσφέρει τις υπηρεσίες της στην μουσική νεολαία του Δήμου Χαϊδαρίου εδώ και 14 χρόνια υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και ιδρυτή Λευτέρη Χριστοφή, το μουσικό site BullMp.com και το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣnet.

Στο μέλλον η οικογένεια του Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ευελπιστεί ότι η εν λόγω συναυλία θα καταφέρει να γίνει θεσμός και πως θα αποτελέσει μια ακόμη οδός για να αναδειχθεί το ράγκμπι και πέρα από τα σύνορα του Χαϊδαρίου.
 
Top