Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


Το Mediterranean College επιβραβεύει τους 10 Κορυφαίους της Εκπαίδευσης!

Η μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College που στόχο είχε να αναδείξει την Υπεροχή και την Αριστεία, εισέρχεται στην πιο λαμπρή στιγμή της! Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης του Mediterranean College, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 8μ.μ.-10μ.μ., στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2). 

Χορηγός Επικοινωνίας : BullMp.com
 
Οικοδεσπότης της Τελετής Απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης είναι ο : ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΔΙΩΤΗΣ (BSc, MBA), ( Music Business & Information Technology Manager - Radio Producer & Founder of BullMp.com ) που θα παρουσιάσει όλες τις κατηγορίες, υποψηφιότητες και απονομές των βραβείων.
96 υποψήφιοι συναγωνίστηκαν σε 10 κατηγορίες Βραβείων, σε online ψηφοφορία που διήρκησε 75 ημέρες, έχοντας 1 κοινό όραμα: Να αποτελέσουν τα 10 Νέα Πρότυπα στην Εκπαίδευση! Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι 10 Κορυφαίοι της Εκπαίδευσης βρίσκονται, πλέον, ανάμεσά μας! Ήρθε, λοιπόν η στιγμή, το 1ο Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα να τους επιβραβεύσει!

Εκπρόσωποι μεγάλων Ελληνικών & Πολυεθνικών Εταιριών θα δώσουν και φέτος το παρόν για να βραβεύσουν τους 10 μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, στηρίζοντας τη μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College, για την απασχολησιμότητα των νέων της χώρας μας.

Οι μεγάλοι νικητές κερδίζουν μία πλήρη υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα, στον τομέα σπουδών που διακρίθηκαν, από το Mediterranean College, καθώς και ένα interview εργασίας, από κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Το Mediterranean College επιβραβεύει ωστόσο και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι συμμετέχοντες στο θεσμό! Εκτός από τους 10 μεγάλους νικητές, οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα παραλάβουν από ένα Voucher, με σημαντική επιδότηση διδάκτρων, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College, που θα επιλέξουν.  

Για περισσότερες πληροφορίες: www.education-awards.gr
Είσοδος Ελεύθερη
Προ-κράτηση θέσης: 2108899600

Photo & Video teasers από την παρουσίαση του Μιχάλη Πεδιώτη, οικοδεσπότη της Τελετής Απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης, μπορείτε να βρείτε παρακάτω:






Employability Fair 2019!
Την ίδια ημέρα -από το πρωί στις 10.30π.μ. έως τις 8μ.μ.- στο Divani Caravel, θα πραγματοποιηθεί και το Employability Fair 2019. Η διοργάνωση – θεσμός του Mediterranean College, πραγματοποιείται για 7η  συνεχόμενη χρονιά και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Απασχολησιμότητας (MC-Employability Scheme) του Κολλεγίου, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του. Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

MEDITERRANEAN COLLEGE
ΑΘΗΝΑΠατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708
 
Top