Το www.BullMp.com σε συνεργασία με το BullMp Radio Show με τον Maik BullMp στο Moreradio διοργανώνει διαγωνισμό με μεγάλη ψηφοφορία για την επιλογή του αγαπημένου σας καλεσμένου στο 2ο χρόνο της εκπομπής (από 4/2/2012 - 3/2/2013), με πολλές παροχές και δώρα για τους αναγνώστες του site και τους ακροατές της εκπομπής.
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό αρκεί να ακολουθείσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Α. Διαδικασία Συμμετοχής (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
1. Κάντε LIKE & Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Facebook Page του BullMp.com https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας βάζοντας στο θέμα: 'ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - BULLMP RADIO SHOW II' στη Φόρμα Επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html και πατήστε Subscribe, ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας και να είναι ΕΓΚΥΡΗ η ψήφος σας από το facebook account σας

Β. Διαδικασία Επιλογής (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
Πηγαίνετε στο link της ψηφοφορίας: http://apps.facebook.com/my-polls/iform και εκεί επιλέξτε 1 από τους 36 μουσικούς καλεσμένους που υπάρχουν στην ψηφοφορία (ταξινόμηση με χρονολογική σειρά όπως φιλοξενήθηκαν στο BullMp Radio Show από τις 4/2/2012 μέχρι τις 3/2/2013), πατήστε στο κουμπί 'Submit' και μετά στο παράθυρο που θα ανοίξει πατήστε το "Go to App" για να καταχωρηθεί η ψηφος σας.
Φωτογραφικό, ηχητικό υλικό και videos από τους καλεσμένους στο Bullmp Radio Show μπορείτε να βρείτε σε αυτό το Link: http://www.bullmp.com/p/radio.html  στην ενότητα BULLMP RADIO SHOW INTERVIEWS & UNPLUGGED @MORERADIO - SEASON II (2012-2013)

Γ. Διαδικασία επιπλέον Συμμετοχών (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
Για να κερδίσετε επιπλέον συμετοχές στο διαγωνισμό, κάντε post/ανάρτηση στο wall σας το link αυτού του άρθρου ψηφοφορίας ή επιλέξτε τους φίλους σας και καλέστε τους στην ψηφοφορία μόλις ολοκληρώσετε την ψήφο σας. Ετσι όσους φίλους καλέσετε και ψηφίσουν μέσα από τη δική σας πρόσκληση, κερδίζετε αντίστοιχες συμμετοχές στο διαγωνισμό !! 

Δ. Αποτελέσματα και Παροχές στους Νικητές
H ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τον Νο.1 αγαπημένο σας καλεσμένο θα έχει διάρκεια μέχρι την Κυριακή 31/3/2013 στις 23:30Τον μουσικό καλεσμένο που θα αναδείξετε πρώτο μέσα από την ψηφοφορία, θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε σε ένα Special Interview/Live Session, ενώ  3 τυχεροί αναγνώστες/ακροατές που θα τον έχουν ψηφίσει και θα έχουν και τις περισσότερες συμμετοχές στο διαγωνσμό, θα κερδίσουν VIP PASS για να παρακολουθήσουν από κοντά και να συμμετέχουν με ερωτήσεις στο Special Interview /Live Session καθώς και να αποκτήσουν αποκλειστικά αυτόγραφα και επαγγελματική φωτογράφιση με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη/συγκρότημα που θα βγει νικητής στο διαγωνισμό  !!!

Ο νικητής του διαγωνισμού και οι 3 τυχεροί αναγνώστες/ακροατές που τον έχουν ψηφίσει θα ανακοινωθούν από το facebook page του www.BullMp.com και θα τους αποσταλεί και προσωπικό μήνυμα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
 
Top