Tην Παρασκευή 26/04/2013, οι Verbal Delirium συναντάνε τους Tripwire στο Kookoo Live Music Bar. Το double bill, με δύο απο τις πιο υποσχόμενες μπάντες, για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή για μία - ιδιαίτερη, εναλλακτική βραδιά με παραπάνω από 3 ώρες μουσικό πρόγραμμα.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 4 διπλές προσκλήσεις για τo  Live των TRIPWIRE & VERBAL DELIRIUM στο KooKoo (Ιάκχου 17, γκάζι) για την Παρασκευή 26 Aπριλίου 2013 στις 22:00.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25/4/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-TRIPWIRE-VERBAL DELIRIUM- KOOKOO» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό μήνυμα/email.

Doors open: 22:00, Concert starts: 22:30

Εϊσοδος: 12 ευρώ με ποτό
Διεύθυνση: ΙΑΚΧΟΥ 17, ΓΚΑΖΙ


Tripwire
Oι Tripwire επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα, έχοντας ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου τους, ενώ κυκλοφορήσανε ήδη τα πρώτα 2 single tracks με τίτλο "Rock 'n' Roll" και "Death Note" αντίστοιχα.
Το αγγλόφωνο Indie alternative σχήμα από την Αθήνα , θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην δεύτερη του δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 μαζί με παλιότερες συνθέσεις απο τον πρώτο τους δίσκο. Η μελωδικότητα και η μουσική αρμονία συνεχίζουν να αποτελούν βασική προτεραιότητα για την μπάντα μέσα σε ένα πρίσμα μεγαλύτερου πειραματισμού σε σχέση με τον πρώτο δίσκο "Cables And Lines”. 

www.tripwire.gr
http://www.facebook.com/pages/Tripwire/100269769450?ref=hl


Verbal Delirium
Alternative/art rock progressive το συγκρότημα που πρόσφατα παρουσίασε το νέο του album "From the small hours of weakness" με εξαιρετική επιτυχία. Η διαδρομή του ανοδική που κερδίζει όλο και περισσότερους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

www.facebook.com/verbaldelirium
www.reverbnation.com/verbaldelirium
http://www.youtube.com/user/VerbalDelirium   
 
Top