Ο Στάθης Δρογώσης στήνει στο Stage25 το Σάββατο 20/4/2013 στις 22:30 ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του. Επιτέλους με την ηλεκτρική μπάντα του μετά από καιρό. Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τον πιο καινούριο δίσκο του με τίτλο «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ», την πιο ώριμη και δυνατή ίσως προσωπική του δουλειά την οποία μπορούν όλοι να αποκτήσουν ακόμα και δωρεάν από το site της προσωπικής του εταιρείας www.antelmamusic.com

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι RadioSol και ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live του Στάθη Δρογώση στο STAGE5 (Αισχύλου 25 Περιστέρι – Στάση Μετρό “Περιστέρι”) για τo Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στις 22:30.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications 
(Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STATHIS DROGOSIS-STAGE25» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο που διαβάζετε στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό μήνυμα/email.

Στάθης Δρογώσης
Μετά από εμφανίσεις με μεγάλα μουσικά σχήματα, ο Δρογώσης επέλεξε την επιστροφή στον ηλεκτρισμό, στην εκφραστική λιτότητα. Ο Στάθης Δρογώσης θα παίξει με τον γνωστό ιδιαίτερο τρόπο το πιάνο του και με την συνοδεία της μπάντας του θα παρουσιάσει μια μεγάλη διαδρομή από τα χρόνια του συγκροτήματος «ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ» μέχρι τον τέταρτο καινούριο προσωπικό του δίσκο την «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ».

Θα μας κάνει να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε αλλά κυρίως να συμμετάσχουμε στην ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ!
Το ιδιαίτερα δυνατό και ηλεκτρισμένο πρόγραμμα θα εκτελέσουν τρείς παλιοί συνεργάτες του Στάθη, ο Κώστας Γιαννίρης στο μπάσο, ο Γιώργος Λιβαδάς στα τύμπανα και ο Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα.

RadioSol

Μετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι RadioSol βρέθηκαν¬ τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie/ska συχνότητα. Ο ήχος τους έχει κάτι από όλα αυτά και φέρνει μια φρέσκια νότα στους ρυθμούς της πόλης. “Τα ονόματά μας ακούω στον αέρα/λες να ‘ναι η νύχτα αυτή η τελευταία” όπως λέει και ο στίχος τους στο “Μαύρο Ρόδο” και σίγουρα κάθε εμφάνιση των Radio Sol έχει αυτόν ακριβώς τον παλμό, σαν να’ναι η τελευταία! Η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τον ομώνυμο τίτλο RadioSol, μια δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή, κυκλοφορεί και διατίθεται δωρεάν από την Antelma Music. 
Ακούστε και κατεβάστε ελεύθερα στο:
Οι Radio Sol είναι:
Κώστας Γιαννίρης: μπάσο, φωνητικά
Ντομένικο Μπονάσσι: κιθάρα, φωνητικά
Δημήτρης Τζιμέας: κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς: τύμπανα
info.radiosol@gmail.com

Δημήτρης Μπαλογιάννης
Από μικρός γρατσουνίζει κιθάρες, τώρα πιστεύει ότι βελτιώθηκε, αν και οι γείτονες ακόμη κάνουν παράπονα. Παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2008 τον έβαλε σε σκέψεις ως προς το αν θα έπρεπε να αρχίσει να εμφανίζεται και σε πιο σοβαρές μουσικές σκηνές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος από την Αntelma Μusic με τίτλο ‘’8’’.

Stage 25, Αισχύλου 25 Περιστέρι – Στάση Μετρό “Περιστέρι”
Ώρα έναρξης 22:30
Γενική είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Δεύτερο ποτό: 8 ευρώ, μπύρα ή κρασί 5 ευρώ, φοιτητές & άνεργοι έκπτωση 50%.
 
Top