Οι GAD. μετά την πολύ θερμή υποδοχή από το κοινό και τα μουσικά ραδιόφωνα του νέου album τους End In Tears, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2013 από την The Sound Of Everything και την Universal Music, παρουσιάζουν το πρώτο τους live στην Αθήνα για το 2013.  Την Παρασκευή 19 Απριλίου, το δημοφιλές indie συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά στο Fuzz club, σε μια εμφάνιση υψηλών προδιαγραφών, για να ερμηνεύσει καινούργια τραγούδια καθώς και τις αγαπημένες επιτυχίες από τα System May Fall (2007) και The Perfect Crime (2010). Tην συναυλία ανοίγουν οι Vinyl Suicide.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 3 διπλές προσκλήσεις για τo  Live των GAD στο FUZZ (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) για την  Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στις 21:00.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 18/4/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-GAD.-FUZZ» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό μήνυμα/email.

To νέο album των GAD - End In Tears κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2013 από την The Sound Of Everything και την Universal Music και περιλαμβάνει 10 τραγούδια. Το πρώτο single με τίλο Your Lover Tonight έχει ήδη κυκλοφoρεί ψηφιακά από τον Ιούνιο 2012.   Πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησαν 2 remix packs του Waves, το οποίο κατέχει ενδεχομένως ρεκόρ εκτελέσεων αγγλόφωνου τραγουδιού ελληνικού indie συγκροτήματος στα ελληνικά ραδιόφωνα τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο remix pack περιλαμβάνει remixes από Αδριανό Παπαδέα, Prosis, Νίκο Διαμαντόπουλο, Hiras και το δίδυμο Albert Planck & Prins George και τδεύτερο remix pack περιλαμβάνει remixes από PapercutN.I.SProjectTareqSolifer.

Opening Act : Vinyl Suicide
Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Συνέθεσαν τις ετερόκλητες επιρροές τους για να οδηγηθούν στον ήχο που σχεδόν ειρωνικά και αυτάρεσκα ονομάζουν suicide pop, χρησιμοποιώντας rock, pop, post και ηλεκτρονικούς ήχους και φωνές, και δημιουργώντας «μουσική και λέξεις που συνθέτουν το soυndtrack της πραγματικότητας στην οποία [προτιμούν] να [ζουν]». Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το debut single τους, «6.40 Α.Μ. (On Lycabettus)», στην The Sound Of Everything, το οποίο συμπεριλαμβάνει remixes από τους Harri Agnel, Kled Moné, Albert Planck & Prins George. Οι Vinyl Suicide ηχογραφούν αυτή τη στιγμή το debut album τους με τίτλο «Homeward Bound» που θα κυκλοφορήσει μες στο 2013.
 
Top