Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 



Τα Prova Studios σε συνεργασία με το Shred on σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο με τον Yiannis Papadopoulos (session guitarist/composer/solo artist) το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  6 Νοεμβρίου στις 18:00 στα Prova Studios, Κωνσταντινουπόλεως  56 στον Ταύρο. 

To ΒullMp.com ως Χορηγός Επικοινωνίας, σας δίνει τη δυνατότητα 2 τυχεροί να κερδίσουν 2 Διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, αρκεί να συντονιστείτε την Πέμπτη 03.11.2016 στις 14:00 στην επίσημη σελίδα στο Facebook του BullMp.com  ( https://www.facebook.com/BullMpdotcom ) όπου θα υπάρχει ζωντανή συνέντευξη μέσω Facebook Live του Yiannis Papadopoulos στον Maik BullMp από το χώρο του Hard Rock Cafe Athens και να κάνετε share το Facebook Live Video στο Facebook profile σας, pages και groups.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα ,από τις περιοδείες του στην Αμερική με τον τραγουδιστή των Creed,  Scott Stapp, ο πολυβραβευμένος Yiannis Papadopoulos έρχεται στα Prova studios για ένα μοναδικό clinic, όπου θα παρουσιάσει συνθέσεις από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά!  Με αφορμή την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης του βιβλίου του «The Electric Guitar Technique Workout»  θα  παρουσιάσει το βιβλίο και θα συζητηθούν τα πάντα γύρω από την τεχνική στην ηλεκτρική κιθάρα- Alternate Picking, Economy Picking, Sweep picking, Tapping, Legato, Hybrid Picking, Practice routine,/tips και time management.  Επίσης, θα γίνει κουβέντα γύρω από τον αυτοσχεδιασμό, τη σύνθεση, την ενορχήστρωση, την αρμονία, τις κλίμακες και θα μοιραστεί την εμπειρία του γύρω από το career management αλλά και το πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει endorsement!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση διαφόρων πεταλιών από την εταιρία Tsakalis AudioWorks και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει συζήτηση σε σχέση με τον ήχο (κιθάρες, εξοπλισμός , gear set up για touring/live αλλά και studio εφαρμογές).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κιθαρίστες κάθε είδους και ανεξαρτήτως επιπέδου.

Το  event θα ανοίξει ο Νίκος Αρβανίτης από το Guitarspot.gr.
Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ για το ταμείο και 10 ευρώ για την κράτηση. Για πληροφορίες-κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6984017919 ή στο g.papadopoulos@yahoo.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: Prova studios, Tsakalisaudioworks.com,  Rockoverdose.gr, Jazzbluesrock.gr, Shred on, Guitarspot.gr , Rockgreece.gr και BullMp.com
 
Top