Ο βραβευμένος τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Σαρχιανάκης και το ροκ συγκρότημά του InFraReD έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Hard Rock Cafe Athens την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.

Λίγο πριν επιστρέψουν στη έδρα τους το Λος Άντζελες αποχαιρετούν το Αθηναϊκό κοινό με ένα Live Acoustic σετ τραγουδιών από το τελευταίο τους άλμπουμ "California Lover"  και από μια σειρά διασκευών γνωστών τραγουδιών από την μουσική σκηνή της Αμερικής (Nirvana, Guns'n'Roses, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Iggy Pop κτλ.).

Powered by BullMp.com 

Εναρξη 21:00
Ελεύθερη Είσοδος
Hard Rock Cafe Athens
Ανδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα

Αναφορές στους Infrared στα Μ.Μ.Ε :

STAR CHANNEL : Εκπομπη "Αλήθειες με τη Ζήνα"  (18 Μαΐ 2016)
"ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΧΙΑΝΑΚΗΣ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ROCK STAR ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ."
https://www.youtube.com/watch?v=UQJi6lXhq3Q

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ (05/05/2016)
Λαμπερή βράβευση στο Λος Άντζελες για τον Κρητικό ροκ σταρ.
Tο κόκκινο χαλί περπάτησε στις 21 Απριλίου 2016 ένας Ηρακλειώτης, προσκεκλημένος στην απονομή των βραβείων Akademia Music Award στο Λος Άντζελες (Hollywood). Πρόκειται για τον Γιάννη Σαρχιανάκη, ερμηνευτή του τραγουδιού "ί Like U", που βραβεύτηκε από την Akademia. 
Ο Γιάννης Σαρχιανάκης έζησε μια δυνατή εμπειρία, αντίστοιχη με εκείνη των ηθοποιών κατά την απονομή των βραβείων Όσκαρ. Έφτασε στον τόπο της απονομής με λιμουζίνα, βρέθηκε ανάμεσα σε διάσημους, κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο του, χειροκροτήθηκε και φωτογραφήθηκε. Η πορεία του Ηρακλειώτη μουσικού δικαιώνει τους κόπους, τις προσπάθειες και τα ρίσκα που έχει πάρει μέχρι σήμερα. Το όνειρο που έμοιαζε άπιαστο είναι πλέον γεγονός.
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1318696
 
Top