Το Lazy Club ανοίγει τις πόρτες τους για να υποδεχθέι δύο απο τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Alternative Rock της Αθήνας. No Sequence και Black Circus συναντόνται ξανά στη σκηνή του Lazy Club την Παρασκευή 28/10/2016 για ένα εκρηκτικό Live. Tα συγκροτήματα αναμένεται να παρουσιάσουν πρωτότυπο υλικό απο τα άλμπουμ τους αλλα και γνωστές διασκευές.

Oι πόρτες ανοιγουν στις 21:00

Xορηγοι επικοινωνίας: M-word Web Radio και BullMp.com


Απο 21:00 εώς 22:30
Eίσοδος 6 € (Με μπύρα η κρασί κ με επιβάρυνση 2 € για ποτό)
Mετά τις 22:30
Είσοδος 8 € (Με μπύρα η κρασί κ με επιβάρυνση 2 € για ποτό)

NO SEQUENCE
Oι No Sequence είναι ένα πενταμελές alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2009. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του '80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του '90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με την Ιωάννα Παπαγιάννη (Τύμπανα), Νικο Παπαγιάννη (Κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση.Οι No Sequence έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ τους, "Levitation", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge). Το ομώνυμο τραγούδι και το νικητήριο Jumping Fish Song "Inside Me" έχουν ήδη ξεχωρίσει. Το νέο τους αλμπουμ ''Masquerade'' αναμένεται να κυκλοφορησει πολύ σύντομα

Members:
Γιαννης Κουμαριανος: Φωνητικα
Στελιος Τραπεζαρης: Mπασο
Νικος Παπαγιαννης: Κιθαρα
Στεφανος Κωνσταντινοπουλος: Πληκτρα
Ιωάννα Παπαγιάννη: Τυμπανα

i-tunes: itunes.apple.com/gr/album/levitation/id642789913
Amazon: amazon.com/Levitation-No-Sequence/dp/B00CLKUMLE
Spotify: play.spotify.com/album/0QqULXefw0yDqbvg0nWRgF

Fb page: facebook.com/nosequence
Twitter Page: twitter.com/no_sequence
Youtube Channel: youtube.com/user/NoSequenceband

BLACK CIRCUS

Το γκρουπ των Βlack Circus δημιουργήθηκε το 2005.
Οι διάφορες επιρροές των μελών του συγκροτήματος, διατρέχουν όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, οδηγώντας στη δημιουργία ενός προσωπικού
indie-rock στυλ που θα μπορούσε να περιγραφεί σαν μια μελωδική σύγκρουση. Μελωδικά σχήματα που διαπερνούν συμπαγείς ρυθμούς, πότε απαλά και πότε έντονα και στίχοι που διασκεδάζουν να σαρκάζουν και να αυτοσαρκάζονται. Τη χρονιά που πρωτοεμφανίστηκαν οι Black Circus κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Make Music Contest 2005 και λίγο μετά παρουσίασαν για πρώτη φορά τη μουσική τους ζωντανά.

To 2009 παρουσιάζουν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο ‘JOY’, υπογράφοντας με την Pan-VOX. Κομμάτια τους εμφανίζονται σε διάφορες συλλογές : In the Junkyard Vol.3(Spinalonga Records),H Φωτεινή πλευρά της ζωής (2010),Pop & Rock (2011) κ.α.
Μετά από μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους σε Αθήνα, Πάτρα, και Θεσσαλονίκη ακολουθεί μια ζωντανή εμφάνιση στο ΜΑD DAY LIVE και αρκετές συνεντεύξεις σε έντυπα και ραδιόφωνα .Η συμμετοχή τους στο Junkyard Fest 3 (2007) θα δικαιώσει τις προσδοκίες τους. Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στο χώρο της τοπικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, το 2012 θα κυκλοφορήσουν ένα cd single με τίτλο “REVISITED PARTI” που περιέχει δύο ακουστικές εκτελέσεις κομματιών τους και στην ουσία προαναγγέλλει την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ τους με τίτλο” DIET DOPE” μέσα στην ίδια χρονιά. Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσουν και 2 video clip με σκοπό
την προώθησή του. Συνεχίζοντας την παράδοση των δυνατών live εμφανίσεων τους στην Αθήνα, θα συμμετέχουν στο ATHENS FRINGE FESTIVAL 2012 και στο PARK FESTIVAL 2013 κερδίζοντας νέες πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.
Με αλλαγές στη σύνθεση των μελών τους αλλά διατηρώντας τον βασικό πυρήνα τους, προετοιμάζονται εντατικά για τη νέα σειρά των live εμφανίσεων τους μέσα στο 2014, παρουσιάζοντας πλέον ένα πιο ώριμο και δυναμικό σύνολο, αποτέλεσμα κυρίως της ενσωμάτωσης των νέων μελών. Τα live που ακολουθούν επιβεβαιώνουν τη νέα δυναμική του group. Παράλληλα το νέο υλικό της μπάντας ετοιμάζεται, και το πρώτο δείγμα εμφανίζεται και κυκλοφορεί στις αρχές του 2015 με την μορφή single και τίτλο “Shooting Star” ,σφραγίζοντας την 10ετή πορεία των Black Circus στην Ελληνική σκηνή.
Την παρούσα χρονική στιγμή η μπάντα ετοιμάζει νέα κομμάτια με στόχο την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρα album της, και την προώθηση τους μέσα απο μια σείρα live εμφανίσεων.

Links::
www.blackcircusband.com
www.facebook.com/blackcircusband
www.youtube.com/blackcircusband
store.blackcircusband.com
 
Top