Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21:00 ο Αντώνης Βλάχος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το "One Man Show" του στo Hard Rock Cafe Athens. Πρόκειται για ενα Loop project , όπου δημιουργεί μουσικές συνθέσεις με τη χρήση διαφορετικών οργάνων (κιθάρα, μπάσο, ukulele, πλήκτρα, βιολί κ.α.) σε συνδυασμό με την χρήση της φωνής του (beat-boxing).

Είσοδος Ελεύθερη
Ωρα έναρξης 21:00
Λήξη 23:50
Χώρος : Hard Rock Cafe Athens
Τοποθεσία : Ανδριανού 52, Μοναστηράκι
Πρόσβαση με M.M.M : Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι

Powered by : BullMp.com

Λίγα λόγια για τον Antonis Vlachos:

O Antonis Vlachos είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, πολύ-οργανοπαίκτης και συνθέτης από το Αίγιο. Το μουσικό του ταξίδι ξεκινά το 1998, όπου μέχρι και σήμερα έχει παίξει σε μπάντες μουσικού ύφους Pop,Rock, Funk, Blues, Soul και Metal.

Το σημείο σταθμός της μουσικής ζωής του ως τώρα βρίσκεται πίσω στο 2009 όπου και ταξίδεψε στο Λονδίνο με την κιθάρα του στην πλάτη. Eκεί πειραματίστηκε και δοκιμάστηκε παίζοντας σε πλατείες, μετρό, pubs αλλά κυρίως στον δρόμο.

Ο Αντώνης έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα. Τελευταίες συνεργασίες ήταν με τον Αυστραλό συνθέτη Pete Murr για την Riffhangar Records σε Blues-Rock ύφος, και στο δίσκο “Resonant status – Tight bones” για την Audio Theory Records σε Breakbeat ύφος.

Επίσης είναι ο τραγουδιστής του Alternative Metal συγκροτήματος 3Fold Pain, οι οποίοι στα 5 χρόνια ύπαρξης τους, έχουν περιοδεύσει στην Ελλάδα και την Ιταλία, έχουν κυκλοφορήσει ένα EP, ένα 7ιντσο βινύλιο και ένα full length album.
Το 2013 οι 3Fold Pain υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Αμερικάνικη εταιρεία “Turkey Vulture Records” για τη κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της: Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Αντώνης παρουσιάζει ένα Loop project, όπου δημιουργεί μουσικές συνθέσεις με τη χρήση πολλών διαφορετικών μέσων και μουσικών οργάνων συμπεριλαμβανομένων: κιθάρα, μπάσο, ukulele, πλήκτρα, βιολί, φυσαρμόνικα, percussion και cajon. Επιπλέον με την φωνή του αναπαράγει κρούστα με το στόμα (beat-boxing).
Το πρόγραμμα του περιέχει Pop, Rock, Blues, Folk, Soul και Funk επιτυχίες. Στα τραγούδια που παρουσιάζει, ηχογραφεί και αναπαράγει live loops, δίνοντας την δική του ιδιαίτερη πινελιά και δημιουργώντας την αίσθηση του ολοκληρωμένου συνόλου στον ακροατή.
Το βιογραφικό του απαριθμεί αρκετές πετυχημένες εμφανίσεις σε στέκια και μουσικές σκηνές σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Pub στο Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Δουβλίνο,Λονδίνο, Βερολίνο.
Μέσα στο 2017 αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική του δουλειά, που κυμαίνεται σε ύφος: RnB,Neo Soul, Pop.

Το θεατρικό του ντεμπούτο ήταν η συμμετοχή του, στη Rock Opera “Οι καμπάνες του Edelweiss” που ανέβασε ο Νίκος Καρβέλας σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Επιπλέον έχει συνθέσει την μουσική για δύο χορευτικές παραστάσεις . Για την σχολή της Εθνικής Λυρικής σκηνής και για την παράσταση "Soul mechanism - Journey in the sky" της Αναστασίας Μπουζιώτη.

Τέλος , συνεργάστηκε με την μουσική σκηνή ‘’Σταυρος του Νοτου’’ στην Αθήνα , για την σεζόν 2015 – 2016 ως τραγουδιστής της ‘’House Band’’.

Official Links:

Website: http://www.antonisvlachos.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/antonisvlachos/videos
Facebook: https://www.facebook.com/AntoniosVlachos3
Soundcloud: http://soundcloud.com/antonisvlachos
Bandcamp: http://antonisvlachos.bandcamp.com/
Twitter: https://twitter.com/VlachosAntonis
Jumping Fish: http://www.jumpingfish.gr/AntonisVlachos
Reverb Nation: http://www.reverbnation.com/antonisvlachos
3Fold Pain Official Website: http://www.3foldpain.com/
 
Top