Total Digital Transformation 2024

 


Στη γειτονιά τους, το Περιστέρι, επιστρέφουν αυτή τη φορά μουσικά τα Κίτρινα Ποδήλατα για δύο ξεχωριστά live στο Stage25 (Αισχύλου 25, Περιστέρι, ώρα έναρξης 22:30) την Παρασκευή 8 & 15 Μαρτίου 2013

Με τραγούδια αγαπημένα από την έως τώρα πορεία τους όπως τα «Μη μ’ αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και νέα ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο τους, θα συναντήσουν τους φίλους τους, σε ένα ακόμη ταξίδι γεμάτο εικόνες, ενέργεια και δυναμικές ερμηνείες.
Με αισιόδοξη πάντα διάθεση, τα Κίτρινα Ποδήλατα μας προσκαλούν να δούμε τα πράγματα μέσα από τη δική τους ματιά. Να μην το βάζουμε κάτω μπροστά στις αντιξοότητες, καθώς μπορούμε, με πολλή δουλειά, συνέπεια και μεράκι, ακόμη να δημιουργούμε.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live από τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ για την Παρασκευή 8 & 15 Μαρτίου 2013 αντίστοιχα.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 7/3/2013 και την Πέμπτη 14/7/2013 στις 20:00 αντίστοιχα για το  κάθε Live. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Στείλτε e-mail στο bullmp.info@gmail.com με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ-STAGE25», συμπληρώνοντας το όνομά σας, το τηλεφωνό σας, την περιοχή σας και το όνομά σας όπως εμφανίζεται στο facebook για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας ώστε να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top