Total Digital Transformation 2024

 


Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα με dance διαθέσεις και με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση έρχονται το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 σε ένα ανεπανάληπτο Live στο Cabaret (Πλουτάρχου 23 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Κολωνάκι).

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και έχουν ετοιμάσει ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για το Live του Μύρωνα Στρατή και Ησαία Ματιάμπα το Σάββατο 9/3/2013.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 8/3/2013. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :


1) Kάντε Like και Get Notifications στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Στείλτε e-mail στο bullmpmedia@gmail.com με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΜΥΡΩΝΑΣ-ΗΣΑΙΑΣ», συμπληρώνοντας το όνομά σας, το τηλεφωνό σας, την περιοχή σας και το όνομά σας όπως εμφανίζεται στο facebook για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας ώστε να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail.

 
Top