Total Digital Transformation 2024

 


Tο AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου στο γνωστό του σπίτι! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα γεμίσει για ένα ολόκληρο διήμερο με αγαπημένους ήρωες, χαρακτήρες από ταινίες, βιβλία, κόμικς και video games. To AthensCon είναι μια εκδήλωση που συνεχίζει να ταξιδεύει το κοινό σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου για να προσφέρει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μαγεύουν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου. Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay όλα ζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

Φέτος μας τιμούν με την παρουσία τους θρυλικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί από όλα τα μέρη της υφηλίου. (Adrian Paul, Chris Claremont, Dave Gibbons, Stefan Kapicic, Cail Simone, Bob McLeod, Kieron Gillen, Chris Jaymes, Andrea Freccero, Mark Rein-Hagen, Giuseppe Camuncoli, Stjepan & Linda Sejic, Nad Cosplay). Γνωρίστε από κοντά τον αθάνατο Duncan Macleod ή αλλιώς Adrian Paul ή τoν Stefan Kapicic ή αλλιώς Colossus ένα από τους μεταλλαγμένους Χ-Men που είδαμε στις ταινίες του Deadpool. Μιλήστε με τον Chris Claremont πατέρα και δημιουργό αμέτρητων X-men της Marvel και συγγραφέα γνωστών ιστοριών τους, ή τον Dave Gibbons τον σχεδιαστή των Watchmen. Την Gail Simone μια από τις σημαντικότερες γυναίκες σεναριογράφους κόμικς στον κόσμου που προασπίζεται τα ίσα δικαιώματα για τα δυο φύλα και όλους τους υπόλοιπους αξιόλογους καλεσμένους μας.

78 γνωστοί και καταξιωμένοι σκιτσογράφοι / εικονογράφοι από τη χώρα μας, αλλά και νέοι που ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τα έργα τους προς τέρψη των επισκεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται signings από όλους τους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες, θα πωλούνται υπογεγραμμένα έργα από τους ίδιους, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα και να φωτογραφηθούν με τους παραπάνω αγαπημένους καλλιτέχνες και ηθοποιούς.


Στην αρένα και τα διαζώματα των συνολικά 8500τ.μ. το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί περισσότερους από 120 εκθέτες, να θαυμάσει από κοντά ένα Tie-Fighter διαστημόπλοιο σε κανονική κλίμακα (6χ6μέτρα) από το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars, επίσης θα μπορούν να αποδράσει από ένα ειδικά διαμορφωμένο #YourEURight Escape room, κ.ά. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με απίθανα δώρα, να παίξουν video games γνωστών εταιριών στη νέα Gaming Αrea 1500τμ και τα πρωταθλήματα του E.F.L. (Esports Federal League). Nα μάθουν νέα επιτραπέζια που δεν γνώριζαν ως τώρα χάρη στο διαγωνισμό "Το Επιτραπέζιο". Φυσικά δεν γίνεται να λείπουν οι εκπληκτικοί Cosplayers, που θα κατακλύσουν τον χώρο και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρεκόρ συμμετοχής τους ξεπερνώντας τον περσινό αριθμό των 470 κουστουμιών!!!

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας θα φιλοξενηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του AthensCon, δωρεάν ομιλίες και εργαστήρια όπως το Sword Experience με τον Adrian Paul. Καταξιωμένοι εισηγητές θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καλύπτοντας ένα πραγματικά ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων από τον κόσμο των κόμικς, του gaming, του κινηματογράφου, αλλά και του φανταστικού σε όλες του τις μορφές.

Στα άνω διαζώματα του γηπέδου, περιμένουν τους επισκέπτες περισσότερες εκπλήξεις. Θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την μοναδική εικαστική έκθεση εικονογράφησης Ελλήνων σχεδιαστών “Marvel 80th Aninverssary” γιορτάζοντας τα 80α γενέθλια της Marvel Comics, την κοινωνική ενημερωτική δράση "Όχι Βια στα σχολεία" από τα μέλη της ΜΚΟ "Διέξοδος", και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Βάλια Χατζηθεοδώρου που θα γιορτάσουν τα 1000 επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού "Τροχός της Τύχης".


Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το Tie-Fighter αστρόπλοιο σε ρεαλιστικό μέγεθος που θα φτάσει στην εκδήλωση μας από έναν μακρινό Γαλαξία.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από όλα όσα θα συναντήσουν οι επισκέπτες μέσα στο συνέδριο μας. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο  AthensCon, όπου μπορείτε να έρθετε εύκολα με αυτοκίνητο, τραμ και λεωφορείο. Διαθέσιμο δωρεάν πάρκινγκ.

Μην το χάσετε!
Χορηγός Επικοινωνίας : BullMp.com

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ:
Star Coca Cola Disney Sony Playstation Γαλλικό Ινστιτούτο Caprice Nickelodeon RiseTv Music 89.2 Sportime
 
Top