Η Mica Ειο διακρίθηκε στην πρώτη θέση προτίμησης του κοινού στη μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά φέτος από το μουσικό site BullMp.com και τη ραδιοφωνική εκπομπή Human Stories - The Maik BullMp Radio Show στο moreradio.gr για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τους εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 7η σεζόν της εκπομπής (από 7/2/2017 - 6/2/2018). 

H Απονομή του πρώτου βραβείου στην Mica Eio την νικήτρια της ψηφοφορίας του κοινού για τα BullMp Radio Show Awards 2018, έγινε από τον Μιχάλη Πεδιώτη (a.k.a Maik BullMp), ραδιοφωνικό παραγωγό,  υπεύθυνου προγράμματος στο moreradio.gr και δημιουργό του μουσικού site BullMp.com, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Athens Beer Festival 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. 

Αμέσως μετά τη βράβευση ακολούθησε Live της Mica Ειο όπου μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μας χάρισε καταπληκτικές στιγμές με τα δυναμικά κομμάτια της!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε video από τη συνέντευξη και την απονομή στη Mica Eio του βραβείου στα BullMp Radio Show Awards 2018 , καθώς και από το Live της στο Athens Beer Festival 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Συνέντευξη - Απονομή βραβείου στη Mica Eio στα BullMp Radio Show Awards 2018


Φωτογραφικό υλικό από τη Συνέντευξη - Απονομή βραβείου στη Mica Eio και από το Live της στα BullMp Radio Show Awards 2018









Στιγμές από προηγούμενες απονομές των BullMp Radio Show Awards μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ ή στο link :http://www.bullmp.com/search/label/-BULLMP_RADIO_SHOW_AWARDS_EVENTS 
 
Top