Tο μουσικό site BullMp.com και η ραδιοφωνική εκπομπή Human Stories - The Maik BullMp Radio Show διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό για τα BullMp Radio Show Awards 2018 με μεγάλη ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τους εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 7η σεζόν της εκπομπής (2017-2018) και ταυτόχρονα συμμετέχουν σε κλήρωση με special δώρα!

Για να συμμετέχεις στην ψηφοφορία και στην κλήρωση των δώρων πάτησε ΕΔΩ η στο link https://poll.fbapp.io/bullmpradioshowawards2018 και δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στις 23:59.  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους και από το Facebook Page του BullMp.com που έχουν κάνει Like / Μου αρέσει.

Οι Καλλιτέχνες που είναι Υποψήφιοι για τα BullMp Radio Show Awards 2018 είναι οι εξής :
GADLESS, DUSK , NOMIK , JOHN SARHIANAKIS , MICA EIO , MINAS TSIGOS  , ROUS  , GIANNIS SAVVIDAKIS, THE LAST INTERNATIONAL PLAYBOYS.

Τα Δώρα που συμμετέχουν στην κλήρωση είναι τα εξής :
1) Δωρεάν είσοδος και ψυχαγωγία για 2 άτομα διάρκειας 1 ώρας στο 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας - Vr Planet
2) Δωρεάν εκμάθηση μουσικού οργάνου για 1 άτομο διάρκειας 1 μήνα στο Lab Peristeri Music Education
3) Δωρεάν Gaming Workshop για 1 άτομο διάρκειας 12 ωρών στο Greek Gaming Academy


Διεκδίκηση ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ στο Athens Horror Festival για όσους εχουν συμμετάσχει σε αυτόν τον Διαγωνισμό και δηλώσουν επιλέον συμμετοχή και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του BullMp.com για το Athens Horror Festival! Πληροφορίες στο άρθρο : http://www.bullmp.com/2018/07/athens-horror-festival-19-22-2018.html 

Στιγμές από προηγούμενες απονομές των BullMp Radio Show Awards μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ ή στο link : http://www.bullmp.com/search/label/-BULLMP_RADIO_SHOW_AWARDS_EVENTS 




 
Top