Total Digital Transformation 2024

 

Την Παρασκευη 13 Νοεμβρίου, οι No Sequence και οι The Delay συναντώνται για πρώτη φορά στην σκηνή του six d.o.g.s. Οι No Sequence, λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου τους άλμπουμ και μετά την επιτυχία τους στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote, θα παρουσιάσουν τραγούδια από το ντεμπούτο album τους ‘’Levitation’’ αλλά και υλικό από το επερχόμενο, σε συνδυασμό με γνωστές διασκευές. Μαζί τους μια από τις πιο ταλαντούχες μπάντες της αγγλόφωνης rock σκηνής οι The Delay.
 
NO SEQUENCE

No Sequence είναι ένα εξαμελές alternative rock group από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του '80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του '90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά), που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα), Νίκο Παπαγιάννη (κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση. Έχοντας πραγματοποιήσει live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ τους, "Levitation", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της Μ.L.K (Music links Knowledge). Από αυτόν ξεχώρισαν τόσο το ομώνυμο single όσο και το νικητήριο Jumping Fish Song "Inside Me". Η μπάντα αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς τον δεύτερο δίσκο της.

Website: nosequenceband.blogspot.gr
Fb page: facebook.com/nosequence
Youtube Channel: youtube.com/user/NoSequenceband

THE DELAY

 

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative μπάντες όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys, οι Kasabian, οι Black Keys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία, το δυναμισμό και την ενέργεια των μελών της σε Live εμφανίσεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ που συμμετείχαν (Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, European Music Day, Schoolwave, River Party, Athens School Festival, Open September Festival κ.α)

Τον Απρίλιο του 2013 αναδείχθηκαν στην 1η θέση της ψηφοφορίας κοινού στα ΒullMp Radio Show Awards 2013 στο Moreradio ανάμεσα σε 36 δημοφιλείς,καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που ήταν συνυποψήφιοι και βραβεύθηκαν για την διάκρισή τους στο Live event της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece. Tα δύο πρώτα αγγλόφωνα alternative pop / rock / funk κομμάτια τους Framed και Count to 3 σε παραγωγή του Greggy K. (κιθαρίστα και παραγωγού των Matisse και των Echo Train) έχουν φτάσει τον Φεβρουάριο 2015 και τον Ιούνιο 2015 αντίστοιχα στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation ενώ το Μάρτιο 2015 το Framed έφτασε στην 1η θέση στα Rock Charts & στην 3η θέση στα World Music Charts στο TOP40 του αγγλικού μουσικού site Beat100.

Αυτή την εποχή προετοιμάζουν πυρετωδώς τη δισκογραφική δουλειά τους ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επιτυχημένες Live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.  

https://www.facebook.com/DelayOfficial/
https://www.youtube.com/user/DelayOfficialChannel

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Mtv Εν Λευκώ avopolis ελculture popaganda 


Είσοδος: 5 ευρώ
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1699493780286377/

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/
 
Top