4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 

The Delay & Cadillac Dreamers @ Floral cover

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στις 22:30, το Floral (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) υποδέχεται δυο νέες δυναμικές ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες, τους The Delay και τους Cadillac Dreamers που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στον χρόνο και θα μας ξεσηκώσουν με αγαπημένες pop-rock-funk μουσικές.

The Delay & Cadillac Dreamers @ Floral afisa
The Delay
Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα, μετά από μια εκπληκτική χρονιά γεμάτη πρώτες διακρίσεις στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation , στο αγγλικό μουσικό site Beat100 και με συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και events (Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, European Music Day, Schoolwave, River Party, Athens School Festival, Open September Festival κ.α) επανέρχονται για ένα δυνατό Live με κομμάτια από αγαπημένες μπάντες όπως Muse, Arctic Monkeys, Kasabian, Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Beatles, Black Keys κ.α. καθώς και κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά σε παραγωγή του Greggy K. (Matisse / Echo Train). Τους Delay αποτελούν ο Νίκος Τζιβάκης (κιθάρα, φωνή), ο Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο, φωνή) και ο Ορφέας Σιέρρας (ντραμς, φωνή).

Cadillac Dreamers
Οι Cadillac Dreamers είναι ένα ακουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε ροκ και ποπ ύφος με πάρα πολλά Live στο ενεργητικό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο. Πάντα με ανεβαστική διάθεση και μεγάλη αγάπη για τη μουσική!
Η Ράσμι Σούκουλη στη φωνή, ο Σπύρος Γεωργαντάς στη κιθάρα και στη φωνή και ο Σταύρος Καρυδάς στο καχόν και στη φυσαρμόνικα θα μας παρουσιάσουν ένα άκρως διασκεδαστικό Live σε ποπ και ροκ μονοπάτια!

Ωρα Έναρξης : 22:30
Είσοδος : 3 ευρώ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Avopolis.gr , Avopolisradio.gr , Sonik
Powered by : www.ΒullMp.com
 
Top