Total Digital Transformation 2024

 

Το BullMp.com σε συνεργασία με το I.I.E.K CITY UNITY σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 1 έτους αξίας 3200 ευρώ η κάθε υποτροφία,  μία για κάθε ειδικότητα στον τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (1. Μουσική - Τραγούδι ,  2. Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων ,  3. Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων)  + 10 υποτροφίες με 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα φοίτησης στον τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών και Εφαρμοσμένων ΤεχνώνΔώρο ένα Tablet για κάθε τυχερό που θα κληρωθεί και θα εγγραφεί σε πρόγραμμα της επιλογής του.

Για να συμμετέχεις στην κληρωση για τις υποτροφίες, δες τις πληροφορίες που ακολουθούν παρακάτω.

Μπες στο link : https://apps.facebook.com/my-surveys/ypotrofies10-2015 συμπληρώσε τα στοιχεία που ακολουθούν και πάτησε στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ  για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις Like/Μου αρέσει στο Facebook Page του BullMp..com και στο Facebook Page του Ι.Ι.Ε.Κ.CITY UNITY για να ενημερώνεσαι για όλα τα νεότερα του διαγωνισμού.

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του I.I.E.K CITY UNITY παρουσία συμβολαιογράφου και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο I.I.E.K CITY UNITY μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, e-contest.gr
 
Top