Το BullMp.com σε συνεργασία με το I.I.E.K CITY UNITY σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μία ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 1 έτους αξίας 3200 ευρώ στις τρεις ειδικότητες του τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Μουσική - Τραγούδι ,  Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων ,  Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων)  + 10 υποτροφίες με 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα φοίτησης στον τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Για να συμμετέχεις στην κληρωση για τις υποτροφίες ενημερώσου παρακάτω.

Μπες στο link : https://apps.facebook.com/my-surveys/ypotrofia2015 συμπληρώσε τα στοιχεία που ακολουθούν και πάτησε στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ  για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις Like/Μου αρέσει στο Facebook Page του BullMp..com και στο Facebook Page του Ι.Ι.Ε.Κ.CITY UNITY για να ενημερώνεσαι για όλα τα νεότερα του διαγωνισμού.

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του I.I.E.K CITY UNITY παρουσία συμβολαιογράφου και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο I.I.E.K CITY UNITY μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, e-contest.gr
 
Top