Total Digital Transformation 2024

 

Οι Delay το δυναμικό alternative pop-rock συγκρότημα συμμετέχουν στο στο 37ο River Party - Νεστόριο Καστοριάς την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 μαζί με εξαιρετικούς καλλιτέχνες: Παύλο Παυλίδη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μόνικα, Μαρίζα Ρίζου, Amantes Amentes που θα εμφανιστούν Live την ίδια μέρα. Περισσότερες πληροφορίες για το Festival και το πλήρες προγραμμά του μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Ένα εξαήμερο γεμάτο από μουσική, κόντρα στις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, θα ζήσουν όσοι επισκεφτούν το διάστημα από 18 έως 23 Αυγούστου το Νεστόριο της Καστοριάς για το 37ο River Party.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος το River Party, χωρίς καμία αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου του, προσθέτει μία ακόμη μέρα καθώς ενώνεται για πρώτη φορά με το Happy People Dance Festival και φιλοξενεί κορυφαίους Djs.

Σε τέσσερις σκηνές, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και καλεσμένος από το εξωτερικό, ο James Arthur, θα προσφέρουν περισσότερη μουσική κι ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερο ξεφάντωμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο Νεστόριο.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 18 Αυγούστου με James Athur, Φοίβο Δεληβοριά, Ζωντανούς Νεκρούς και Λεωνίδα Μπαλάφα, ενώ την επομένη τη σκυτάλη παίρνουν οι: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Μόνικα και Μαρίζα Ρίζου.

Στις 20 Αυγούστου, στη σκηνή θα ανέβουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης και special guests: Θανάσης Αλευράς, Bήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band. Την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, ακολουθούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα.

Το Σάββατο, 22 Αυγούστου, θα πάρουν σειρά οι Maraveyas Ilegal, Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη, Ανδριάννα Μπάμπαλη και Rous, ενώ την τελευταία μέρα, το μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει με Γιώργο Μαζωνάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκο Πορτοκάλογλου και Γιάννα Βασιλείου.

Ο χώρος του River Party είναι ένα πάρκο αναψυχής με διάφορες δραστηριότητες δίπλα στο ποτάμι Αλιάκμονα, ενώ υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων: το πενθήμερο που δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στον χώρο και συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες, αλλά και το μονοήμερο για είσοδο στον χώρο μόνο για μία μέρα.
 
Top