Total Digital Transformation 2024

 





Το Σάββατο 18/7/1518:00-20:00, καλεσμένη στην εκπομπή του Maik BullMp θα είναι η Εύα Τσάχρα που διακρίθηκε στο φετινό μουσικό show The Voice of Greece 2. Θα μιλήσουμε για την πορεία της στο χώρο της μουσικής, θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια, το νέο της κομμάτι "Κρυφτό με τη σκιά μου” και θα μάθουμε όλα τα νέα μουσικά της σχέδια! Συντονιζόμαστε όλοι στο Athensheart.gr στην καρδιά της Αθήνας ”.

Συντονιστείτε όλοι στο http://athensheart.gr  πατήστε LISTEN LIVE και ελάτε να ακούσουμε την καλύτερη μουσική στην καρδιά της Αθήνας!” 

Βιογραφικό Εύα Τσάχρα
Η Εύα Τσάχρα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβρη του ΄88. Οι µουσικές ρίζες της οικογένειάς της την παρότρυναν να ασχοληθεί µε τη µουσική απο πολύ µικρή ηλικία. Αποφοίτησε απο το Μουσικό Πειραµατικό Λύκειο Παλλήνης και συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών ολοκληρώνοντας τις γνώσεις της στη θεωρία της µουσικής και στην αρµονία. Απο εκεί πήρε και το δίπλωµακλασσικού τραγουδιού, µε υποτροφία,πλάι στην εξαιρετική σοπράνο της Εθνικής Λυρικής σκηνής,Ιουλία Τρούσσα! Παράλληλα φοιτά στη Θεολογική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει διακριθεί µε το 1ο και το 2ο βραβείο στους ΠανελλήνιουςΜαθητικούς και Καλλιτεχνικούς αγώνες το 2005 και 2006 αντίστοιχα. Υπήρξε µέλος της νεανικής χορωδίας της ΕΡΤ µε µαέστρο την Ρόζη Μαστροσάββα. Έχει συµµετάσχει στη χορωδία του Κυριάκου Τσολάκη (2007 και 2012),σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής και του Ηρωδείου, µε το Γιάννη Πάριο. Η εµπειρία της όµως στη χορωδιακή µουσική δε σταµατά εκεί. Συµµετείχε σε συναυλία που πραγµατοποίησαν τα µέλη της χορωδίας της πρώην ΕΡΤ (HELLENIC CHOIR) στη Ρόδο τονΟκτώβρη του 2014. Ακόµα συνεργάστηκε,κάνοντας φωνητικά για το δίσκο του Γιώργου Νταλάρα "Τί θα πεί έτσι είναι",µε το συνθέτη Νίκο Αντύπα. Επίσης συµµετείχε τον χειµώνα του 2013 στο σχήµα "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ" µε τους : Γιάννη Ζουγανέλη,ΛάκηΠαπαδόπουλο,Μπάµπη Στόκα και Νίκο Ζιώγαλα στηνΑκτή της οδού Πειραιώς. Μια ακόμα συνεργασία έιναι αυτή µε τον Νίκο Βέρτη στο Fantasia live και στο Κέντρο Αθηνών ερµηνεύοντας ενα ευρύ φάσµα τραγουδιών.Επίσης για έναν και πλέον χρόνο μοιραζόταν τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη σε διάφορα Live ανά την Ελλάδα!Τα πρώτα της επαγγελµατικά βήµατα ξεκίνησαν απο την ιστορική μουσική σκηνή "Το Όνοµα του Ρόδου" με τους 15 50! Συμμετείχε στο The Voice of Greece 2 ενώ αυτό τον καιρό,ως έκτακτο μέλος της χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κάνει πρόβες για την παράσταση Carmen που θα ανέβει στο Ηρώδειο 26,28,30,31 Ιουλίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών. Παράλληλα πραγματοποιεί live σε όλη την Ελλάδα με την τετραμελή μπάντα της.
 
Top