Η απονομή των BullMp Radio Show Awards 2015 έρχεται για 4η χρονιά φέτος για να 
γιορτάσουμε τη μουσική, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών, δημιουργών και συγκροτημάτων που φιλοξενήθηκαν στην  σεζόν της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής BullMp Radio Show με τον Maik BullMp.

Το μουσικό site BullMp.com διοργανώνει την Κυριακή 17/5/2015 στις 21:30 στο Bourbon (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα) μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να τιμήσει τους νικητές και όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα σε 28 καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες & συγκροτήματα που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή (από 4/2/2014 - 3/2/2015) και τους ψήφισαν οι ακροατές αλλά και οι αναγνώστες του site.



Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι νικητές που βρέθηκαν στις 3 πρώτες θέσεις της φετινής ψηφοφορίας, Panos Mouzourakis , Vasilis Kazoulis, Georgia Kefala Mple  ενώ  θα απολαύσουμε εκρηκτικά Live Sessions από τους : Nikos Aronis, Schooldrivers (Νικητές BullMp Radio Show Awards 2014), The Delay (Νικητές BullMp Radio Show Awards 2015).

Παρουσίαση, απονομή : Maik BullMp

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε, να βραβεύσουμε και να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική βραδιά που η μουσική θα είναι πρωταγωνιστής, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν !!

 
Είσοδος Ελεύθερη (Δωρεάν Προσκλήσεις)  
Μπορείτε να εξασφαλίσετε την πρόσκλησή σας πατώντας στο : https://goo.gl/8wR17W

Δωρεάν Μετακίνηση από τον Χορηγό Μετακινήσεων:  Uber   ---> Κάνε κλικ στο get.uber.com/invite/BULLMP κάνε εγγραφή σε 1’ χρησιμοποιώντας ως Promo Code το : BULLMP και έχεις δώρο 15€ για την πρώτη σου διαδρομή με Uber στο χώρο του event, από το χώρο του event, ή οπουδήποτε μέσα στην Αθήνα!

Έναρξη : 21:30

Bourbon, Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα (15' με το λεωφορείο 122 από τη Στάση Μετρό Ελληνικό) www.bourbonbar.gr

BullMp.com Facebook Page : https://www.facebook.com/BullMpdotcom

BullMp.com Twitter Profile : https://www.twitter.com/BullMpdotcom


 
Top