Το Music-dreams.gr και το Bullmp.com συμμετέχουν στην 14η Γιορτή Μπύρας και δίνουν την ευκαιρία σε μπάντες και καλλιτέχνες να ανοίξουν το πρόγραμμα σε μεγάλα ονόματα της Μουσικής Bιομηχανίας. Δηλώστε συμμετοχή στο beerfestival2014@hotmail.com με Θέμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ SUPPORT και παρουσιάστε μας την δουλειά σας. Mην ξεχάσετε να μας αποστείλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την άμεση ενημέρωση σας!


Για 14η συνεχόμενη χρονιά η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους πολυάριθμους φίλους και εραστές της μπίρας.
Η πιο πετυχημένη και μακροβιότερη διοργάνωση στο χώρο της μπίρας, από πέρσι έχει αλλάξει τον χώρο διεξαγωγής της .
Έτσι λοιπόν  η  ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΙΡΑΣ (ATHENS BEER FESTIVAL) και φέτος, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί  στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του ΣΤΑΔΙΟΥ  ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ  (ΣΕΦ) .
Ένας εκπληκτικός χώρος  30.000m με απεριόριστη θέα σε θάλασσα, Αθήνα και Πειραιά υπόσχεται να κάνει αξέχαστες  τις τελευταίες νύχτες του καλοκαιριού.
Περισσότερες από 200 ετικέτες μπίρας  (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πάνω από 60  Draft από όλον τον κόσμο υπόσχονται ανεπανάληπτες γευσιγνωστικές εμπειρίες.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα προϊόντα που προέρχονται από την σημαντικότατη εξέλιξη των Ελληνικών μικροζυθοποιίων, αντιλαμβάνεστε πως  δεν θα πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΙΣ  από την φετινή μας διοργάνωση.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών , παίζει το μουσικό πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ .
Μεγάλα ονόματα  της Ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής  θα παρελάσουν και τις  15 ημέρες που διαρκεί η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΙΡΑΣ ( ATHENSBEERFESTIVAL).  Πολλές  καινοτομίες εισέρχονται και θεσπίζονται για πρώτη φορά στο φεστιβάλ. Όπως :
  • INCOMINGτουρισμό , με συγκεκριμένα πακέτα, από το εξωτερικό.
  • VIP κάρτες για τους φανατικούς  της μπίρας που μια μόνο επίσκεψη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ! Με πολλά προνόμια εκπτώσεις και δώρα.
  • ΚΑΡΤΑ απεριορίστων επισκέψεων κατά τη διάρκεια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ με κόστος 20€
Σύντομα το πρόγραμμα των συναυλιών και οι τιμές εισιτηρίων
 
Top