Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Την Πέμπτη 24/7/2014 στις 19:00-21:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp υποδέχεται στο Athens Heart - Moreradio την ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ που επιστρέφει μουσικά με καλοκαιρινή διάθεση και ένα ακαταμάχητα αισιόδοξο νέο τραγούδι "Όπως Στο Σινεμά ...Fin" που υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχοι) και Μαριέττα Φαφούτη (μουσική). Θα μιλήσουμε για την πορεία της στο χώρο της μουσικής, θα μάθουμε για τα νέα μουσικά της σχέδια, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής και θα περιπλανηθούμε σε μουσικές βγαλμένες από το σινεμά! 

Συντονιστείτε όλοι στο : http://www.bullmp.com/p/radio.html και πατήστε LISTEN LIVE ή μπείτε στο http://www.moreradio.gr/#chat.php ή στο http://athensheart.gr και ελάτε να ακούσουμε την καλύτερη μουσική, παρέα με τους εξαιρετικούς καλεσμένους της εκπομπής.

Μην το χάσετε !!

Like us on: https://www.facebook.com/BullMpdotcom
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ -  "Όπως Στο Σινεμά ...Fin"

Το νέο single κυκλοφορεί από την PLATINUM Records | ΚΙΒΩΤΟΣ. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά το ελληνικό τραγούδι. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλίας θα γεμίσει χρώμα το καλοκαίρι μας συνδυάζοντας στοιχεία dixieland, Gypsy jazz και swing, με αναφορές στον γαλλικό κινηματογράφο του 60' και με έντονα Nouvelle Vague στοιχεία. 

Ακούστε το κομμάτι ΕΔΩ

Ακούστε το radio spot εδώ :

 
Top