Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και για τις Παρασκευές αυτού του χειμώνα, το Stage 25 παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη στη νεανική μουσική παράσταση "Thank God it's Friday!" μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη και την "Howz Bad".
 
Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, καλλιτέχνης της περιοχής του Περιστερίου με άποψη και καλλιτεχνικότητα,θα ξεδιπλώσει μπροστά μας μια παράξενη ιστορία για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει όταν μπλέκουν τα λεφτά με τις γκόμενες, η Νατάσα Μποφίλιου με τα Κίτρινα ποδήλατα, ο Μαχαιρίτσας με τον Μαραβέγια, ο Garry Moore με τους Clash και τον Μηλιώκα, ή ο Κραουνάκης με τον Αντύπα.Το μόνο που θα πούμε είναι ότι η επιλογή των τραγουδιών έγινε με διάθεση σατιρική, χιουμοριστική, σαρκαστική και επικοινωνιακή. Ο δυναμικός Κωνσταντίνος Τσιμούρης  θα μας ταξιδέψει μεσα στους δικούς του μελωδικούς δρόμους μεταφέροντάς μας με επιλεγμένα τραγούδια σε διαφορετικές μουσικές διαδρομές. Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης σε συνεργασία με τον  Κωνσταντίνο Τσιμούρη, την πολύ αξιόλογη Μαρία Μαντικού και τον ταλαντούχο νεαρό Θοδωρή Παπαϊωάννου, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διασκέδασης και μουσικής συγκίνησης, σε ένα ατελείωτο  καλλιτεχνικό πάρτι, που θα "σώσει" όλες τις μουντές Παρασκευές σας!
 
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 11
Τιμή ποτού 8 ευρώ, μπύρα ή κρασί 5 ευρώ
Stage 25, Αισχύλου 25 Περιστέρι - στάση Μετρό "Περιστέρι"
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5714785, 697 0044041. 

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του από την ηλικία των 9 χρόνων στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων. Αργότερα συνέχισε στο Ελληνικό Ωδείο Ναυπλίου μαθήματα κλασσικής κιθάρας με καθηγητή τον αρχιμουσικό Βασίλειο Χαραμή και ολοκλήρωσε τη μουσική του παιδεία στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου, όπου και αρίστευσε στη σύγχρονη φωνητική υπό τη στενή παρακολούθηση του μαέστρου Χρύσανθου Μουζακίτη, με καθηγήτρια την Μαρία Πάγκαλη.
Το 2003 μπαίνει με υποτροφία στην ομάδα σεμιναρίων του Σταμάτη Κραουνάκη, στην Αθηναϊδα και παράλληλα εμφανίζεται στην ιστορική μπουάτ «Εσπερίδες» του Γιάννη Αργύρη.
Το 2004 κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με τη "Heaven" μετά την εξαιρετικά πετυχημένη του συμμετοχή στο “Fame Story 2”. Ερμηνεύει 14 κλασσικά κομμάτια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο και μια δική του δημιουργία: "Το φόρεμα το θαλασσί". Το μουσικό περιοδικό "music corner", το ανέδειξε σε ένα από τα 6 πιο δημοφιλή και κλασσικά "καλοκαιρινά" κομμάτια.
Το 2005 εντάσσεται στο δυναμικό της "Λύρα" και ο δίσκος που βγαίνει περιέχει δημιουργίες του ίδιου, του Γιάννη Σπανού, του Στέλιου Ρόκκου, του Λάκη Παπαδόπουλου κ.α. φτάνοντας στην τρίτη θέση των πωλήσεων στον δείκτη της I.F.P.I.
Αυτό που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα, είναι η ευρηματικότητά του στις ιδέες πάνω στις οποίες βασίζονται τα live του και η καθαρότητα της ερμηνείας του.
Το 2009 ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Μουσικές Αποστολές» από την οποία πέρασαν και πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και τη δουλεία τους.
Τη σεζόν 2012 – 2013 ασχολήθηκε με το θέατρο και το μουσικό θέατρο, έτσι έγραψε και επιμελήθηκε τη μουσική παράσταση «Cocktail Art» και έγραψε τη μουσική στο έργο του Μίμη Καπέρδου «Το μεγάλο έργο» που ανέβηκε στο θέατρο Eliart. Και στις δύο παραστάσεις δοκιμάστηκε και στις υποκριτικές του δυνατότητες.
Έχει πραγματοποιήσει πολύ πετυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, στην ομογένεια Αμερικής / Καναδά και έχει παίξει σε μερικές από τις πιο σπουδαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας [Momix, Ρυθμός Stage, Αρχιτεκτονική, Οξυγόνο, Αυλαία, Χάραμα, Καπνoμάγαζο κ.α].

Projects που παρουσίασε και που έκαναν μεγάλη επιτυχία ήταν τα: «Η αγάπη είναι γένους θυληκού», «Ρεμπετορόκ» και «Cockatail Art»
Συνεργασίες: Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λέκκας, Στέλιος Ρόκκος, Σοφία Βόσσου κ.α.
 

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
•    "Κάτι δυνατό" (2005)
•    "Βράδια radio edit" (2006)
•    "Πώς το κάνεις" (2008)
•    "Σε ονειρεύομαι" (2012)
 
Top