4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 

Σε μία τραγελαφική Ελλάδα του 2013 , η οποία κύρια χαρακτηριστικά της είναι η κρίση και η μιζέρια ,Το Κουρδιστό Πορτοχάλι , The Delay και η Eriketi ενώνονται για μία βραδιά η οποία υπόσχεται πολύ μουσική(όλων των ειδών) και πολύ κωμικό show με και χωρίς τη δική σας συμμετοχή.Όλα αυτά θα πάρουν μέρος στο Blitz Club Athens την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013. Το όλο συμβάν αρχίζει αυστηρά στις 19.30 οπότε να είστε όλοι εκεί απ’όταν ανοίξουν οι πόρτες. Be a part of the whole mess.

Το Κουρδιστό Πορτοχάλι
Το ελληνικό κωμικοσατυρικό σχήμα με τίτλο Το Κουρδιστό Πορτοχάλι εδημιουργηθει το 2011 και με ένα live show πρόγραμμα και πολύ γέλιο σας υπόσχεται πολλά με τη μουσική του ,τους στίχους του,τα σκέτς του και τη στιγμή που θα ανεβείτε και σεις σε κάτι μαζί τους.

The Delay
Το νεανικό alternative pop-rock συγκρότημα από την Αθήνα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative pop-rock μουσικές και σχήματα όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία τους, το δυναμισμό και την ενέργεια τους στις Live εμφανισεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε να συμμετεχουν σε Live του ενώ έχουν βραβεύθεί από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφανισή και συμμετοχή τους σε εκδηλωσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού.Τον Απρίλιο 2013 αναδείχθηκαν 1οι στην ψηφοφορία κοινού στο ΒullMp Radio Show Contest 2013 ανάμεσα σε γνωστούς, καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που φιλοξενήθηκαν στο 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής. Στο event της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece παρουσίασαν Live επιλεγμένες διασκευές αλλά και κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά τους

Eriketi Unplugged
Παρέα με τον ήχο της κιθάρας η Eriketi θα σας ταξιδέψει ανάμεσα σε indie,alternative και ροκ ρυθμούς σε acoustic εκτελέσεις γνωστών κομματιών .

Χορηγός Επικοινωνίας : www.bullmp.com

Κυριακή 1η Δεκεμβρίου
Blitz Club Athens (Λεωφόρος Κηφισίας 119 , Μαρούσι)
Doors Open 19.00
Είσοδος 6 € μαζί με μπύρα

Πως Να Έρθετε στο Blitz:

Από σταθμό Μαρούσι
Κατεβαίνεται από όθωνος
Κάνετε δεξιά στην Θέμιδος
Αριστερά στην Αγίου Κωνσταντίνου
Γωνία Αγίου Κωνσταντίνου και Λεωφόρος Κηφισσίας Βρίσκεται το Blitz

Από Σταθμό Νερατζίωτισσα
Βγαίνεται και κάνεται αριστερά στην οδο Νερατζιωτισσης
Στη συνέχεια στρίβει ο δρόμος προς Αγίου Κωνσταντίνου
Συνεχίζεται την Αγίου Κωνσταντίνου και στην Γωνία Αγίου Κωνσταντίνου Λεωφορος Κηφισσιας Βρίσκεται το Blitz

Με λεωφορεία
550
Α7
Α8
και κατεβαίνεται στην στάση ΗΒΗ

ΤΟ BLITZ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BRIGHT
 
Top