ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ, Το Αερόστατο, Ο γύρος του κόσμου σε 80 φίλους. Είναι όμορφο να σχεδιάζεις ταξίδια.....κι ας είναι μοναχά τα " θέλω " σου. Κι επειδή εμείς γουστάρουμε τα όμορφα τα όνειρα τα μεγάλα, ( που λέει και το τραγούδι ) παρέα με τον Δημήτρη Λιόλιο και τους φίλους του το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στο Area B ξεκινάμε ένα ταξίδι με Αερόστατο που δεν θα ανεβαίνει ψηλά με θερμό αέρα ... αλλά με μουσική !!
Καλεσμένος του Δημήτρη αυτή τη φορά, ένας πολύ αγαπημένος σας καλλιτέχνης που έχετε λατρέψει τα τραγούδια του μέσα στα χρόνια... Έκπληξη!

To www.Bullmp.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 Διπλές  Προσκλήσεις με ποτό για τη μουσική παράσταση στις 2/11/13 με τον εξής τρόπο:

Κάνετε Like στο Facebook.com/BullMpdotcom πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί και για όσους έχουν Twitter profile, κάνετε και Follow στο Τwitter.com/ΒullΜpdotcom.


2 Στείλτε email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ - Προσκλήσεις AREA B - 2/11/13" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html  πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.


3 Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) το άρθρο αυτό σε ένα ή και περισσότερα Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, Email κ.α ) πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.   Bookmark and Share

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 2/11/13 στις 17:00  για να μπείτε στην κλήρωση για τις 2 Διπλές Προσκλήσεις με ποτό  της μουσικής παράστασης του Δημήτρη Λιόλιου στις 2/11/13. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει. 

Δημήτρης Λιόλιος Live με ένα Αερόστατο παρέα με καλούς φίλους, Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, AREA B Music Theater (Ελλησπόντου 41, Βύρωνας), Τηλ: 6984182216 / 6944370507 www.areab.gr

Εκεί που η αλήθεια συναντάει τη συνειδητοποίηση, εκεί που το ψέμα εξαγνίζεται από το κλασικό παραμύθι, εκεί που η ανατολή φλερτάρει με τα ξεκινήματα της ψυχής μας, εκεί που η δύση του ήλιου χαμογελάει στη δεύτερη ευκαιρία, εκεί που ο άνεμος σφυρίζει ανέμελα στην πορεία που έχουμε επιλέξει, εκεί που ο έρωτας ξελογιάζεται με την αγάπη και κλέβονται μαζί, εκεί είναι το σημείο απογείωσης που επέλεξε ο Δημήτρης Λιόλιος για να απογειώσει το δικό του Αερόστατο γεμίζοντάς το με ζεστό αέρα ζωής.

Τα λέμε στην Απογείωση...!!!  
(Οι προσκλήσεις είναι μια προσφορά των εταιριών 2i Power Prolight και North Hall of Fame).
O διαγωνισμός προβάλλεται στα sites: ediagonismoi.grjaba.grkerdise-to.gre-win.grsaveandwin.grdiagonismos.grnethall.grmydiafimisi.grtixerakias.comluckyone.eu 
 
Top