Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Οι "παράλληλες Διαδρομές"  συνεχίζονται!!! Η Ευρυδίκη ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής για δύο ακόμα εκρηκτικές εμφανίσεις τα Σάββατα 2 και 9/11/2013 με δύο εξαιρετικούς καλεσμένους. Αυτή τη φορά μαζί της ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ματθίλδη Μαγγίρα !!

To www.Bullmp.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 Διπλές  Προσκλήσεις εισόδου και για τις 2 μουσικές παραστάσεις (2 & 9/11/13 με τον εξής τρόπο:

Κάνετε Like στο Facebook.com/BullMpdotcom πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί και για όσους έχουν Twitter profile, κάνετε και Follow στο Τwitter.com/ΒullΜpdotcom.


2 Στείλτε email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ΕΥΡΥΔΙΚΗ - Προσκλήσεις Αρχιτεκτονική - (επιλογή 2/11 ή 9/11)" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html  πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.


3 Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) το άρθρο αυτό σε ένα ή και περισσότερα Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, Email κ.α ) πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.   Bookmark and Share

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 2/11/13 στις 17:00 και μέχρι το Σάββατο 9/11/13 στις 17:00 για να μπείτε στην κλήρωση για τις 2 Διπλές Προσκλήσεις εισόδου στην αντίστοιχη μουσική παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει. 


Η Ευριδίκη LIVE σε “Παράλληλες Διαδρομές” με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ματθίλδη Μαγγίρα στην Αρχιτεκτονική 2/11 & 9/11/2013

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με δυο ακόμα ξεχωριστές συνεργασίες, η Ευρυδίκη συνεχίζει τις "παράλληλες διαδρομές..." της!!!
Στις 2 Νοεμβρίου, ένα χρόνο μετά την υπέρ-επιτυχημένη τους κοινή εμφάνιση, μαζί της και πάλι στη σκηνή ο Γιώργος Θεοφάνους! Με αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά και τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που αγαπούν και εκτιμούν. Mια βραδιά με στόχο το ταξίδι στο όνειρο...στα χρόνια τα εφηβικά...στις μουσικές γειτονιές που μεγάλωσαν. Στις 9 Νοεμβρίου η ανατρεπτική Ματθίλδη Μαγγίρα έρχεται για να αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα με το αναμφισβήτητο ταλέντο της, και μέσα από ρόλους και τραγούδια, να ενσαρκώσει στη σκηνή τους αγαπημένους ήρωες της Ευρυδίκης. Έκπληξη η συνύπαρξή τους και τα ντουέτα τους τα οποία είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν και θα εντυπωσιάσουν. Δυο συνεργασίες που σίγουρα θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες και υπέροχες στιγμές! Να είστε εκεί !!! 

2 και 9 Νοεμβρίου! Για δυο ακόμα Σάββατα η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική!!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live (Ελασιδών 6, Γκάζι), Ώρα έναρξης:  22.30, Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί), Τιμή φιάλης: 90 ευρώ, (β’ ποτό: 7 ευρώ, β’ μπύρα: 5 ευρώ), Τηλ. Κρατήσεων210 9014428210 3420842, 6978185871

O διαγωνισμός προβάλλεται στα sites: ediagonismoi.grjaba.grkerdise-to.gre-win.grsaveandwin.grdiagonismos.grnethall.grmydiafimisi.grtixerakias.comluckyone.eu 
 
Top