Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Η Ευρυδίκη με δύο υπέροχους καλεσμένους έρχεται στην Αρχιτεκτονική για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με δύο συνεργασίες που θα εντυπωσιάσουν. Στις 12 Οκτωβρίου 2013 μαζί της στη σκηνή ο Χρήστος Δάντης και στις 19 Οκτωβρίου 2013 η Ηρώ

To www.Bullmp.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 Διπλές  Προσκλήσεις εισόδου και για τις 2 μουσικές παραστάσεις (12 & 19/10/13 με τον εξής τρόπο:

1 Κάνετε Like στο Facebook page του BullMp.com   https://www.facebook.com/BullMpdotcom  πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.


2 Στείλτε email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ΕΥΡΥΔΙΚΗ - Προσκλήσεις Αρχιτεκτονική - (επιλογή 12/10 ή 19/10)" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html  πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

3 Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) το άρθρο αυτό σε ένα ή και περισσότερα Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, Email κ.α ) πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.   Bookmark and Share

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 12/10/13 στις 17:00 και μέχρι το Σάββατο 19/10/13 στις 17:00 για να μπείτε στην κλήρωση για τις 2 Διπλές Προσκλήσεις εισόδου στην αντίστοιχη μουσική παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει. 

Η Ευριδίκη LIVE σε “Παράλληλες Διαδρομές” με τον Χρήστο Δάντη και την Ηρώ στην Αρχιτεκτονική 12/10 & 19/10/2013

Τρεις καλλιτέχνες της ίδιας γενιάς, με παράλληλες διαδρομές, σπουδαία τραγούδια, έχοντας αφήσει όλοι το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το ήθος τους και συνεχίζουν με την ίδια ενέργεια και αγάπη να κάνουν ακόμα πιο σημαντικά βήματα, με την ωριμότητα πια που τους χαρακτηρίζει. Δυο συνεργασίες έκπληξη που σίγουρα θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και υπέροχες στιγμές! Να είστε εκεί! Για δυο μόνο Σάββατα η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική!

O διαγωνισμός προβάλλεται στο: ediagonismoi.gr 
 
Top