Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


Ο Μιχάλης Τσακίρης μαζί με την μπάντα του ξεκινούν τα live της χειμερινής περιόδου. Ανεβαίνουν στην σκηνή του GHOST HOUSE την Κυριακή 27/10/13 στις 21:00 για μια μοναδική και δυναμική συναυλία.
Θα παίξουν τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία του Μιχάλη καθώς και πολλές Ελληνικές και ξένες αγαπημένες Rock επιτυχίες, ταξιδεύοντας στις δεκαετίες των 60's, 70's, 80's, 90's φτάνοντας μέχρι το σήμερα και αποκαλύπτοντας μας μουσικά ποια ήταν “Η Τύχη του Ντόναλντ”.

To www.Bullmp.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 Διπλές  Προσκλήσεις + CD Albums για τo Live του Μιχάλη Τσακίρη στις 27/10/13  με τον εξής τρόπο:

1 Κάνετε Like στο Facebook page του BullMp.com   https://www.facebook.com/BullMpdotcom  πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.


2 Στείλτε email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ - Προσκλήσεις Ghost House - 27/10/2013" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html  πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

3 Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) το άρθρο αυτό σε ένα ή και περισσότερα Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, Email κ.α ) πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.   Bookmark and Share

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 26/10/13 στις 23:00 για να μπείτε στην κλήρωση για τις 2 Διπλές Προσκλήσεις εισόδου + το CD Album του Μιχάλη Τσακίρη "Η τύχη του Ντόναλντ" δώρο μαζί με κάθε πρόσκληση. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει. 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ BAND είναι οι :

Μιχάλης Τσακίρης: Ακ. Κιθάρα, τραγούδι
Χρήστος Τζαφόλιας: Ηλ. Κιθάρα, φωνητικά
Νίκος Παπαδόπουλος: Ηλ. Μπάσο
Χρήστος Κατσέλης: Τύμπανα
Χρήστος Μάτης: Ηχοληψία
  
Ο Μιχάλης Τσακίρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκινώντας από το πιάνο, με συντροφιά την κιθάρα πέρασε από πολλά νεανικά γκρουπ της εποχής του, για να καταλήξει να σπουδάζει μουσική τεχνολογία και ηχοληψία. Καθώς τα χρόνια περνούσαν τον έβρισκαν επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής παραγωγής όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα σε στούντιο, μουσικές σκηνές και τελευταία σε ένα προσωπικό εγχείρημα με την ομάδα του Studio MX - TEAM. Η Δισκογραφία δεν τον άφησε ασυγκίνητο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τον απασχόλησε πειραματικά στο παρελθόν. Έτσι, το 1994 κάνει το ντεμπούτο του με τους LAVMI (LAVrentis, MIhalis), συμμετέχοντας στο δίσκο «10 Νότες», από την FM Records   και το 1998 κυκλοφορεί από την Warner Music την προσωπική του δουλειά με τίτλο «Σήμερα μ’ έχασες». Σήμερα πιο ώριμα πια, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά του και τα «παιδικά του όνειρα». Το CD "Η τύχη του Ντόναλντ" ήρθε για να τα πραγματοποιήσει. Επτά τραγούδια βιωματικά, σε στίχους, μουσική, ενορχήστρωση και ερμηνεία του Μιχάλη, ήρθαν από την FM Records   για να του αλλάξουν την τύχη με τη βοήθεια του αγαπημένου παιδικού του ήρωα... άλλωστε οι παιδικοί ήρωες πάντα στο τέλος «την γλίτωναν στο τσακ» και έβγαιναν νικητές!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ BAND Live στο GHOST HOUSE
ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26 ΨΥΡΡΗ
(κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο και σταθμό μετρό Μοναστηράκι)
τηλ. Κρατήσεων: 210-3236431
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21:00 το βράδυ
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ (Μπύρα 3,5 Eυρώ)
                                          
                                         Χορηγός Επικοινωνίας: www.BullMp.com

 
Top