Το BullMp.com σας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό MUSIC  PRODUCTION / MIXING  WORKSHOP  που διοργανώνεται από τα Black Rock Studios στη Σαντορίνη σε συνεργασία με το  Ωδείο Φίλιππος Νάκας στις 12-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 από διακεκριμένους επαγγελματίες στο χώρο της εγχώριας και διεθνους μουσικής βιομηχανίας! Απευθύνεται σε νέους αλλά και έμπειρους μουσικούς που προσπαθούν συνεχώς για τη βελτίωση, τον επαγγελματισμό και την εξέλιξη στην καριέρα τους.

Μπορείτε να συμμετέχετε όσοι ενδιαφέρεστε με τον εξής τρόπο :

Κάντε Like στο Facebook page του BullMp.com  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

Στείλτε μας email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "MUSIC  PRODUCTION / MIXING  WORKSHOP" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Δηλώστε από τώρα συμμετοχή μέχρι και τις 4/10/2013 για να κατοχυρώσετε τη θέση σας και αναρτήστε το άρθρο αυτό στo Facebook με Δημόσια Κοινοποίηση (Public Share) για να ενημερωθούν και όλοι οι φίλοι σας που ενδιαφέρονται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ενδιαφερόμενοι που θα κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους και θα παρακολουθήσουν το Music Production / Mixing Workshop στα Black Rock Studios στις 12-15/10/2013 http://www.bullmp.com/2013/09/music-production-mixing-workshop-black.html θα έχουν προτεραιότητα στις Ειδικές Προσφορές για υπηρεσίες μουσικής παραγωγής και μίξης που προσφέρει το BullMp.com σε συνεργασία με τα Prism Studios και Black Rock Studios. http://www.bullmp.com/2013/09/bullmpcom-prism-studios-black-rock.html                                               
                                                                                   
 MUSIC  PRODUCTION / MIXING  WORKSHOP
12-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
    
Τα Black Rock Studios  έχοντας καταφέρει να είναι ο πρώτος και μοναδικός προορισμός ηχογραφήσεων στην Ελλάδα για καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής (One Republic, Steve Harris, Joe Bonamassa) καθώς και το studio που καθιέρωσε τα διεθνούς φήμης Songwriting Camps φιλοξενώντας συνθέτες , στιχουργούς και παραγωγούς απο όλο τον κόσμο, οργανώνουν για πρώτη φορά, σε συνεργασία με το Ωδείο Φίλιππος Νάκας τα Music Production / Mixing Workshops. Τέσσερεις ημέρες εντατικών sessions στη Σαντορίνη με διακεκριμένους μουσικούς παραγωγούς-mixing engineers με credits απο την διεθνή και την εγχώρια μουσική βιομηχανία σε ενα world class studio.

Στόχος του workshop
Σκοπός του workshop είναι οι συμμετέχοντες εκτός απο την εκμάθηση των  βασικών αρχών της μουσικής παραγωγής και μίξης, να μάθουν μυστικά της δουλειάς αποκτώντας έτσι  εφόδια απαραίτητα στην εξέλιξή τους ως μουσικοί παραγωγοί η mixing engineers.


Σε ποιους απευθύνεται
Το workshop απευθύνεται σε όλους εκείνους, επαγγελματιές και μη, σπουδαστές η απόφοιτους μουσικής τεχνολογίας-ηχοληψίας  και μουσικούς που θα ήθελαν να αποκτήσουν ουσιαστική και βαθειά γνώση της παραγωγής μουσικής και ήχου.

Θέματα που θα περιλαβάνει το Workshop

1.Θεωρία
 α.Καθορισμός του ρόλου του παραγωγού ανάλογα με το project.
    Παραγωγή σε:
    Συγκρότημα
    Καθιερωμένους καλλιτέχνες
    Νέους καλλιτέχνες
    Ζωντανή ηχογράφηση
β.Χειρισμός του ανθρώπινου δημιουργικού δυναμικού: καλλιτέχνες-μουσικοί-τεχνικοί
γ.Χειρισμοί σχέσεων με Labels-A&Rs-Μanagers

2.Ηχογράφηση
α.Προετοιμασία πριν την ηχογράφηση (pre-production)
β.Τεχνικές μουσικής παραγωγής-ηχογράφησης
γ.Διαχείρηση αρχείων μουσικής παραγωγής

3.Editing
α.Γενικές αρχές
β.Τεχνικές editing

4.Μίξη ήχου
α.Γενικές αρχές
β.Mixing tips
γ.Πρόχειρες μίξεις vs τελικών μίξεων
δ.Μίξη σε υπολογιστή vs μίξη σε αναλογική κονσόλα
ε.Ψυχολογία μίξης

5.Mastering
α.Προετοιμασία για την διαδικασία του mastering
β. Πιθανά προβλήματα κατά την διαδικασία mastering


ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
GOETZ BOTZENHARDT
O Geotz Botzenhardt δραστηριοποιείται απο την δεκαετία του 90, παίρνοντας μέρος  ώς παραγωγός και mixing engineer σε παραγωγές των Dido, Faithless. Ταυτόχρονα κάνει πολλές συνεργασίες για την παραγωγή σε remix μεγάλων επιτυχιών εκείνης της εποχής (Duran Duran, Roxy Music κ.α).  Στη συνέχεια συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι Sugababes, Pet Shop Boys. Το φάσμα των μουσικών ειδών που ασχολείται διευρύνεται με τη συμμετοχή του στις παραγωγές των The Cardigans και της Bjork και στη συνέχεια με τους Simply Red και τους U2. Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης του Soho Sound Kitchen studio που έχει την έδρα του στο Λοδίνο που φιλοξενεί παραγωγές απο όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και παραγωγών μουσικής κινηματογράφου και τηλεόρασης.



XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ
O Χρυσόστομος Μουράτογλου πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία ως μουσικός στην post-punk ανεξάρτητη σκηνή του ΄90. Ξεκινάει ως βοηθός στο studio Micro 8  όπου σύντομα αναλαμβάνει ως ηχολήπτης αποκτώντας πολύτιμη στουντιακή εμπειρία.Μετακομίζει στο Brixton του Λονδίνου όπου ολοκληρώνει το εντατικό course ηχοληψίας - παραγωγής του Media Production  δουλεύωντας  ταυτόχρονα ως ηχολήπτης, prοgrammer και μουσικός στη τοπική σκηνή.  Εχοντας πλέον πολλές ώρες πτήσης ως μηχανικός και studio μουσικός γυρνώντας στην Αθήνα  αναλαμβάνει ενορχηστρώσεις ,παραγωγές και remixes για καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διάφανα   Κρίνα, Χάρις Αλεξίου, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκηστις Πρωτοψάλτη , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο ήχο συνδιάζοντας στοιχεία από την electronika και τη dub  μέχρι το rock και την ανατολίτικη μουσική ενώ το 2004 του ανατίθεται η μίξη μουσικής της τελετής λήξης της Ολυμπιάδας της Αθήνας που επιμελείται ο Διονύσης Σαβόπουλος. Η πολυετής του εμπειρία επίσης με την ελληνική ανεξάρτητη rock ελληνική σκηνή τον καθιέρωσε απο το 2008 υπεύθυνο για την παραγωγή του ήχου των videos του Schoolwave.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
O Κώστας Καλημέρης ξεκίνησε ως επαγγελματίας μηχανικός ήχου σε ηλικία 17 ετών. Για δέκα χρόνια  στο δυναμικό του Studio Sierra συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας μεταξύ των οποίων είναι η Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Αλκίνοος Ιωαννίδης κ.α  σε παραγωγές που εχουν αποτελέσει σταθμό στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Πολύ γρήγορα οι ικανότητές του και η προσωπική του σφραγίδα στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος τον καθιέρωσαν στους κορυφαίους του χώρου έχοντας προτάσεις απο όλα τα Label να αναλάβει παραγωγές. Ετσι από το 1994 μέχρι το 2003 κατείχε τη θέση του Head of A&R στην πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία UNIVERSAL MUSIC . Από τότε μέχρι το 2010 ήταν Head of A&R στην δισκογραφική εταιρεία HEAVEN MUSIC . Το 2007 τα πασίγνωστα studio Sterling Sound της Νεας Υορκης(Madonna, Green Day, Metallica  κ.α) τον επελεξαν για αντιπρόσωπό τους στη χώρα μας.Μέχρι σημερα εχει συμμετάσχει ως παραγωγός και mixing engineer σε περίπου 300 album εκ των οποίων οι 200 ειναι χρυσοί και πλατινένιοι καθώς και με καλλιτέχνες απο το εξωτερικό όπως ο Joe Bonamassa, Steve Harris και One Republic. Παράλληλα ειναι συνιδιοκτήτης και manager των Prism Studios στην Αθήνα και του πρώτου διεθνών προδιαγραφών resort recording studio στην Ελλάδα Black Rock, που βρίσκεται στη Σαντορίνη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WORKSHOP
Ημέρα άφιξης 11 Οκτωβίου 2013
Απο 12 έως και 15 Οκτωβίου, Workshop στα Black Rock Studios
Ημέρα αναχώρησης 16 Οκτωβίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Κόστος συμμετοχής (χωρίς διαμονή) 600€ 
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
Η συμμετοχή στο Workshop στα Black Rock Studios
Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του workshop.
Μεταφορά από και πρός το λιμάνι η το αεροδρόμιο, καθώς και οι μετακινήσεις από και προς το ξενοδοχείο (με την προυπόθεση οτι αυτό βρίσκεται στην περιοχή του Ακρωτηρίου-Σαντορίνης)

Κόστος συμμετοχής (με διαμονή για 5 ημέρες) 750€ 
Διαμονή στα πολυτελή apartments Aura Marina δύο επιπέδων με δύο κρεββατοκάμαρες, δύο μπάνια και living room. Ανάλογα με τη συμμετοχή στο workshop και την πληρότητα του ξενοδοχείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άλλο ξενοδοχείο αντίστοιχης κατηγορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Black Rock Studios μπορείτε να βρείτε στο :    www.blackrock-studios.com
 
Top