Τα δεδομένα στις δισκογραφικές εταιρείες στη χώρα μας έχουν αλλάξει. Η κρίση στη μουσική βιομηχανία ανάγκασε πολλές δισκογραφικές εταιρείες να μην έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν τις παραγωγές κυρίως νέων καλλιτεχνών / συγκροτημάτων , με αποτέλεσμα να πρέπει αυτοί να παρουσιάζουν στις εταιρείες ολοκληρωμένη παραγωγή προκειμένου να έχουν την ευκαιρία ενός δισκογραφικού συμβολαίου.

To www.Bullmp.com σε συνεργασία με 2 κορυφαία μουσικά studios στην Ελλάδα και αναγνωρισμένα στο εξωτερικό, τα Prism Studios στο Χαλάνδρι και τα Black Rock Studios στη Σαντορίνη, δίνουν την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα να πραγματοποιήσουν ηχογραφήσεις/μουσικές παραγωγές με υψηλό επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Αξιοποιήστε οποιαδήποτε από τις μουσικές υπηρεσίες  που περιγράφονται παρακάτω με τον εξής τρόπο:

1 Κάνετε Like στο Facebook Page του BullMp.com  πατώντας στο παρακάτω κουμπί:


2  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας & Διαγωνισμών (Contact & Contests Form) βάζοντας στο Subject (Θέμα μηνύματος) : "Music Production / Mixing Services 2013-2014" και στο Message (Μήνυμα) : το Όνομα studio / Όνομα πακέτου που επιλέγετε από τη λίστα που αναγράφεται παρακάτω. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία πατάτε το κουμπί Subscribe to list για να καταχωρηθεί η επιλογή σας.  Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τα παραπάνω στοιχεία της φόρμας στο bullmp.info@gmail.com

Αν σας αρέσαν οι προσφορές που σας εξασφαλίσαμε, κάντε Like και Public Share (κοινοποίηση) το άρθρο αυτό στο Facebook.  Για όσους έχουν Twitter profile, κάνετε επιπλέον Follow ΕΔΩ  και Tweet αυτό το άρθρο και θα ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας μόλις δημοσιεύονται. 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει

PRISM STUDIOS

Τα Prism Studios στην προσπάθειά τους να δώσουν την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη παραγωγή με υψηλές προδιαγραφές, προσφέρουν συγκεκριμένα πακέτα ηχογράφησης/μίξης σε ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικά περιβάλλον στο οποίο έχουν γίνει οι ηχογραφήσεις και μουσικές παραγωγές  καταξιωμένων και διακεκριμένων καλλιτεχνών στη χώρα μας όπως : Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Κότσιρας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Σωκράτης Μάλαμας, Μανώλης Φάμελος, Παύλος Παυλίδης, Μπλέ, Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Goin' Through, Vegas,  Mark Angelo, Melisses κ.α.  Οι έμπειροι μηχανικοί ήχου που ανήκουν στο δυναμικό του studio με πολλά credits  στην μουσική βιομηχανία, θα είναι υπεύθυνοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Τα Prism Studios διαθέτουν δύο πλήρως εξοπλισμένους χώρους για ολοκληρωμένη παραγωγή, σε περιβάλλον υψηλού επιπέδου ακουστικής σχεδίασης. Χαρακτηριστικό των studios είναι ο συνδυασμός της ψηφιακής τεχνολογίας με υψηλής πιστότητας αναλογικά περιφερειακά ήχου και η χρήση κορυφαίων ηχείων monitors.

Αναλυτικά τα πακέτα είναι τα εξής:

1) PRISM PACKAGE 4 -  Studio session 4 ωρών
Είναι ένα πακέτο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από καλλιτέχνες/συγκροτήματα τα οποία έχουν προετοιμάσει μεγάλο κομμάτι της παραγωγής και τους δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το studio για ηχογραφήσεις φωνής , η οποιουδήποτε άλλου μουσικού οργάνου χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η ηχογράφηση ενός κομματιού.
Κόστος πακέτου : 140€

2) PRISM PACKAGE 8 - Studio session μίας ημέρας (8 ώρες)
Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για συγκροτήματα προκειμένου να ηχογραφήσουν τα κομμάτια τους. (Συμπεριλαμβάνει και χρήση των τυμπάνων Yamaha Birtch Custom Absolute)
Κόστος πακέτου : 240€

3) PRISM PACKAGE 40 - Studio package 40 ωρών
Ιδανικό πακέτο για συγκροτήματα προκειμένου να κάνουν ολοκληρωμένη παραγωγή τραγουδιών  (ηχογράφηση, μίξη)
Κόστος πακέτου : 1100€

4) PRISM MIX PACKAGE - Οn line mixing package
Αυτό το πακέτο αναφέρεται σε όποιους έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και ενδιαφέρονται να γίνει η μίξη στα Prism Studios, από έμπειρους mixing engineers. Τα αρχεία της ηχογράφησης αποστέλνονται on line σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα ζητηθούν από το studio.
Κόστος ανά κομμάτι 250€  (Για μεγάλο αριθμό τραγουδιών μπορεί να γίνει ειδική συμφωνία)

5) PRISM EXTRA SERVICES PACKAGE
Σε αυτό το πακέτο δίνεται η δυνατότητα επιμέλειας του τελικού project σας από εξειδικευμένους παραγωγούς με πολλά credits στο χώρο της μουσική παραγωγής.
Κόστος κατόπιν συνεννόησης 

Επιλεγμένες παραγωγές που θα ολοκληρωθούν στα Prism Studios θα δειγματιστούν σε δισκογραφικές εταιρίες.

Σε όλα τα παραπάνω κόστη δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.


BLACK ROCK STUDIOS

Tο Black Rock Studio στη Σαντορίνη είναι το πρώτο και μοναδικό studio στην Ελλάδα που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Βραβευμένο ως το καλύτερο νέο studio στον κόσμο από το περιοδικό Audio Pro International το 2009, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο στους τέσσερις φιναλίστ των βραβείων του περιοδικού Resolution στην κατηγορία Best Audio Facility του 2013. Μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει παραγωγές καλλιτεχνών όπως είναι οι One Republic, Joe Bonamassa, Steve Harris κ.α.
Το Black Rock στην προσπάθεια να δώσει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής , να ηχογραφήσουν και να ολοκληρώσουν μια παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, προσφέρει για την περίοδο Νοεμβρίου 2013 –Απριλίου 2014  συγκεκριμένα πακέτα που συμπεριλαμβάνουν το studio και τη διαμονή στις πολυτελής εγκαταστάσεις του.

Αναλυτικά τα πακέτα είναι τα εξής:

1) BLACK ROCK PACKAGE 4 - Studio booking 4 ημερών  
Κόστος πακέτου : 3.000€

2) BLACK ROCK PACKAGE 7- Studio booking 7 ημερών
Κόστος πακέτου : 5.000€

3) BLACK ROCK PACKAGE 15- Studio booking 15 ημερών
Κόστος πακέτου : 9.500€

Όλα τα παραπάνω πακέτα περιλαμβάνουν μηχανικό ήχου χρήση του studio έως 12 ώρες ανά μέρα και διαμονή έως 10 άτομα.

4) BLACK ROCK MIX PACKAGE - Οn line mixing package
Αυτό το πακέτο αναφέρεται σε όποιους έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και ενδιαφέρονται να γίνει η μίξη στα Black Rock Studios, από έμπειρους mixing engineers σε αναλογική κονσόλα SSL 9000J series και με τη χρήση μεγάλης συλλογής από περιφερειακά (compressors, Eqs κ.α). Τα αρχεία της ηχογράφησης αποστέλλονται on line σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα ζητηθούν από το studio.
Κόστος ανα κομμάτι 400€ (Ελάχιστο booking τρία tracks).

Επιλεγμένες παραγωγές που θα ολοκληρωθούν στα Black Rock Studios θα δειγματιστούν σε δισκογραφικές εταιρίες.

Σε όλα τα παραπάνω κόστη δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 16%.

Επιλέξτε το ιδανικό πακέτο για εσάς και μπείτε με τον πιο δυνατό τρόπο στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας !! 
 
Top