Το www.BullMp.com δίνει δώρο σε 3 τυχερούς αναγνώστες του το εξαιρετικό βιβλίο συλλογής διηγημάτων 'Pequeñas Fobias - Μικρές Φοβίες' του Γιώργου Σπυράκη που θα σας συντροφεύσει στις διακοπές σας και όχι μόνο. Οι τυχεροί θα παραλάβουν υπογεγγραμένο το βιβλίο τους από τον συγγραφέα! Μπορείτε να τα αποκτήσετε με τον εξής απλό τρόπο

Μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/BullMpdotcom και γίνετε μέλη μας πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ 
και επιλέξτε "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις/Get Notifications" για να ενημερώνεστε και να βλέπετε την κάθε ανάρτηση/ενημέρωση που κάνουμε για αυτόν τον διαγωνισμό αλλά και για όποιον άλλο νέο προσθέσουμε !!!

Στείλτε μας email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ΜΙΚΡΕΣ ΦΟΒΙΕΣ" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνεται κάθε εβδομάδα μέχρι τις 19/8/2013 για 3 τυχερούς ανανώστες μας !! Οι νικητές θα ενημερώνονται στα στοιχεία που μας έχουν στείλει.


Kαλή σας Επιτυχία !!

Pequeñas Fobias - Μικρές Φοβίες, Γιώργος Σπυράκης [ε.γώ]

            Μια συλλογή διηγημάτων με 20 μικρές ιστορίες που θα μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι τριγύρω μας, ακόμα κι αν νομίζαμε ότι κάτι ακούσαμε... το σκοτάδι είναι αρκετό για να το γεννήσει βαθιά μέσα μας... και τότε; πλέον κάτι θα υπάρξει για όλους μας... κάτι που θα μας κάνει να γουρλώσουμε τα μάτια και με τη δύναμη του μυαλού να χαθούμε εκεί που ο φόβος θα είναι η μοναδική μας ελπίδα για λύτρωση.

            Ο Γιώργος Σπυράκης γεννιέται και υπάρχει κάπου ανάμεσά μας. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο σε όλα αυτά που διαδραματίζονται και απλά αποτυπώνει μικρές στιγμές ζωής, έτσι όπως ποτέ ως τώρα δεν τολμήσαμε να τις αναπαράγουμε. Ζει και εργάζεται ως Δικηγόρος στην Αθήνα και εκτός από τους νομικούς του προβληματισμούς, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του σε όλα αυτά που μας κάνουν να θυμόμαστε ότι η καθημερινότητα δεν είναι απλά μια στιγμή, αλλά το έναυσμα για κάθε στιγμή που μας ανήκει. Στον ελεύθερο χρόνο του, μεταξύ άλλων, ασχολείται με τη μουσική πολυπλοκότητα, συλλέγοντας δισκογραφίες, διοργανώνοντας parties πίσω από την κονσόλα, αλλά και συνθέτοντας μουσικές απόψεις.

            Το «Μικρές Φοβίες - Pequeñas Fobias» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει, από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ, ενώ παράλληλα αναρτά κείμενά του στο προσωπικό blog που διατηρεί με τίτλο «ε.γώ» (http://gs-ego.blogspot.gr/)
 
Top