Οι Mr. Highway Band είναι οι νικητές του Ελληνικού τελικού του παγκόσμιου διαγωνισμού HARD ROCK RISING 2012 και βρίσκονται  πλέον ένα βήμα πιο κοντά για να παίξουν στο μουσικό festival HARD ROCK CALLING 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου μαζί με τον Bruce Springsteen & The E Street Band, Soundgarden, Paul Simon και πολλούς ακόμα που αναμένεται να ανακοινωθούν! 

Από τις 9 Απριλίου μέχρι 24 Απριλίου 2012, όλοι οι fans της Ελληνικής μπάντας, μέσω της σελίδας Facebook του HARD ROCK CAFÉ ATHENS, θα μπορούν να ψηφίζουν και να κατεβάζουν δωρεάν το τραγούδι των Mr. Highway band που διαγωνίζεται ανάμεσα σε άλλους 85 νικητές από Hard Rock Cafes απ’ όλο τον κόσμο. Μόλις η παγκόσμια ψηφοφορία ολοκληρωθεί και βγουν οι 10 καλύτερες μπάντες, ένα panel από διάσημους κριτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.


Ο πρώτος νικητής θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την απόλυτη Rock Star εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής του στο Hard Rock Calling 2012. Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα κερδίσουν απο $5,000 and $2,500 αντίστοιχα, σε ReverbNation PROMOTE IT credits.


Ψηφίστε Ελλάδα όπου και αν βρίσκετε στον κόσμο!!! Ψηφίστε Mr. Highway Band!!!   

Το link που μπορείτε να ψηφίσετε είναι:



Χορηγός Επικοινωνίας Hard Rock Rising 2012www.BullMp.com

 
Top