Total Digital Transformation 2024

 

Παρακάτω θα βρείτε το βιογραφικό και ένα περιεκτικό Press Kit της πορείας του Μιχάλη Πεδιώτη (a.k.a. Maik BullMp) στο χώρο των Επιχειρήσεων, της Τεχνολογίας και της Μουσικής Βιομηχανίας!

Αμέσως μετά ακολουθεί μία αναλυτική συνέντευξη του στο μουσικό site Rockgreece.gr που περιέχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό,  από τις συναρπαστικές εμπειρίες του στο μαγικό ταξίδι του στο χώρο της Μουσικής, της Τεχνολογίας και της Δημιουργικότητας!


Michalis Pediotis CV (a.k.a. Maik BullMp)

Μιχάλης Πεδιώτης σπούδασε στους τομείς της Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Marketing, Πωλήσεων, Διοίκησης Προσωπικού, Δημοσίων Σχέσεων και Social Media. 

Είναι πτυχιούχος Bachelor of Science in Business Information Systems (B.Sc),  Master in Business Administration (M.B.A) και πιστοποιημένος σε επαγγελματικούς τίτλους Sound of Business, Personality Types at Work, Coaching Skills, Public Relations Management. 

'Έχει πολύχρονη εμπειρία και πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας ως Business Project & Communications Manager, υπεύθυνος σχεδιασμού, υλοποίησης και συντονισμού μεγάλων και απαιτητικών τεχνολογικών έργων πληροφορικής, καθώς και υπεύθυνος επικοινωνίας, οργάνωσης, και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Μουσικής  Βιομηχανίας ως Music Business Consultant - Artists & Band Manager Radio Producer, δημιουργός του μουσικού site BullMp.com (Be-Living your Music Passion), της ραδιοφωνικής εκπομπής Success Stories The Maik BullMp Radio Show , διοργανωτής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - φεστιβάλ και των ραδιοφωνικών βραβείων BullMp Radio Show Awards  με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων. Εκεί παρουσιάζει, αναδεικνύει και στηρίζει νέους δημιουργικούς & ταλαντούχους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Είναι ομιλητής - εισηγητής σεμιναρίων σε επιχειρηματικές & μουσικές ημερίδες, συνέδρια, φεστιβάλ, Πανεπιστήμια (e-Business & Social Media World Conference, Infocom World ConferenceCoaching & Mentoring Session @ European Music DayInternational Coach Federation Coachthon, Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Events Expo, MusicArt Talks) με θέματα σχετικά με την Δημιουργικότητα, την Τέχνη, την Τεχνολογία, την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία, το Project & Event Management και τα Success Stories καινοτόμων ανθρώπων και επιχειρήσεων.

Παράλληλα είναι παρουσιαστής σε εγχώρια & διεθνή μουσικά / επιχειρηματικά / εκπαιδευτικά φεστιβάλ (Athens School Festival, Athens Beer FestivalGlobal Battle of The BandsModern Mental  Rebelion  Music Gigs, Education Awards).

Έχει διατελέσει κριτής ανάδειξης νέων Startup εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας & καινοτομίας (Digital Expo - Startup Awards, GRBossible Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας - Startup Awards) καθώς και κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ανάδειξης νέων καλλιτεχνών & συγκροτημάτων (Hard Rock Cafe Battle of the Bands).

Έχει διοργανώσει αρκετές φιλανθρωπικές μουσικές δράσεις και ραδιοφωνικούς μαραθώνιους για άτομα με κινητικές δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα υγείαςενώ έχει βραβευθεί από την Unesco Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά του στις πολιτιστικές δράσεις του οργανισμού.

Hobby του είναι η Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης που ως κάτοχος 2 διπλωμάτων έχει συμμετάσχει στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου, αλλά και η Μουσική, ο Κινηματογράφος, οι Νέες Τεχνολογίες, ενώ Moto του είναι: να πιστεύεις, να κυνηγάς τα όνειρά σου με τόλμη, θάρρος, υπομονή, επιμονή και να ολοκληρώνεις οποιαδήποτε προσπάθεια αναλαμβάνεις, όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν στην πορεία σου”.

LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/michalis-pediotis


Michalis Pediotis Press Kit

Μichalis Pediotis  BSc, MBA

Music Business & Communications Manager, Artists & Band Manager, Information Technology & Innovation Consultant, Radio Producer &  Founder of BullMp.com
- Ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή Success Stories - The Maik BullMp Radio Show όπου φιλοξενεί εξαιρετικούς καλλιτέχνες και μπάντες σε ξεχωριστές συνεντεύξεις & Unplugged Sessions. Εκεί μαθαίνουμε  τις ανθρώπινες ιστορίες που τους εμπνέουν, που γίνονται αφορμή για τα τραγούδια και τις δημιουργίες τους! Διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό moreradio.gr

Διοργανωτής Μουσικών εκδηλώσεων - φεστιβάλ και των Ραδιοφωνικών Βραβείων BullMp Radio Show Awards με συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων  (Locomondo, Κίτρινα Ποδήλατα, Πάνος Μουζουράκης, Τζώρτζια από το συγκρότημα Μπλέ, Βασίλης Καζούλης, κ.α.), με κάλυψη από το MTV. Επίσης έχει διοργανώσει αρκετές φιλανθρωπικές μουσικές δράσεις και ραδιοφωνικούς μαραθώνιους για άτομα με κινητικές δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα υγείαςενώ έχει βραβευθεί από την Unesco Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά του στις πολιτιστικές δράσεις του οργανισμού.
 
Παρουσιαστής σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ μουσικής και καινοτομίας: Athens School Festival  (Τεχνόπολη Αθηνών), Athens Beer Festival  (Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟσυΓκάζι), Global Battle of The Bands (ΑρχιτεκτονικήΓκάζι), Modern Mental  Rebelion  Music Gigs (Texas Rock Club, Crow Club), Education Awards (Divani Caravel Hotel).
- Κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς Μουσικής και Τεχνολογίας για επιλογή και ανάδειξη νέων καλλιτεχνών & Μπαντών: Hard Rock Rising – Battle Of The Bands (Hard Rock Cafe) καθώς και κριτής για νέες Startup εταιρίες:  Startup Awards (Digital Expo) & (GRBossible Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας).
Ομιλητής και δημιουργός Workshops σε πολλά συνέδρια, ημερίδες, φεστιβάλ επιχειρηματικότητας, καινοτομίας & μουσικής, Πανεπιστήμια: Infocom World Conference (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής), Events Expo (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας),  e-Business & Social Media World Conference (Wyndham Grand Athens), GRBossible Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας (Αθηναΐς Κέντρο Πολιτισμού), Digital Expo (Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου), International Coach Federation Coachathon (Μέγαρο Μουσικής), Business Administration & Event Management Course (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής), Coaching & Mentoring Session (European Music Day - Elefsina) , Workshop for New Musicians (Ευρωπαική γιορτή της Μουσικής- Blackbird Music Stage Athens),  Music Art Talks (Music & Tech workshops & case studies για νέους μουσικούς - Booze Cooperativa - Lab Athens ).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ LINKS:


1. Michalis Pediotis CV - Press Kit - Interview: http://www.bullmp.com/2015/10/maik-bullmp-rockgreecegr.html , Short link: http://bit.ly/michalispediotis )

2. Lectures - Seminars - Workshops: https://www.bullmp.com/2019/12/connected-minds-project.html  , ( Short link:  https://bit.ly/cmseminars )

3. Success Stories Radio Show Information: https://www.bullmp.com/p/radio.html  , ¨

4. Michalis Pediotis LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/michalis-pediotis

5. BullMp Site Information & Media Partnership: https://www.bullmp.com/p/about_19.html , 
Short link: https://bit.ly/aboutbullmp )

6. Bullmp Contact - Social Media - Logos  Links: https://www.bullmp.com/p/contact2.html



Συνέντευξη του Maik ΒullMp (a.k.a. Michalis Pediotis)

Maik BullMp (a.k.a. Michalis Pediotis) έδωσε συνέντευξη στο μουσικό site Rockgreece.gr και μίλησε για την αγάπη του και το πάθος του για τη μουσική, την πορεία του στο χώρο της μουσικής  & της τεχνολογίας και την ενασχόλησή του με τα νέα μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχημένη πορεία του μουσικού site BullMp.com και της ραδιοφωνικής εκπομπής του BullMp Radio Show.

Μιχάλη μίλησε μας λίγο για το πως ξεκίνησε για σένα η ενασχόλησή σου με την μουσική. Ποιές ήταν οι μουσικές σου επιρροές και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική βιομηχανία;

H μουσική ήταν και παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα! Από τα παιδικά μου χρόνια με ενδιέφερε να ανακαλύπτω νέα μουσικά ακούσματα και καλλιτέχνες από το χώρο της αγγλόφωνης κυρίως pop-rock-electro μουσικής και μεγαλώνοντας συνήθιζα να παίζω κομμάτια που είχα ξεχωρίσει όταν μαζευόμαστε φίλοι και παρέες σε parties. Παλιότερα πριν την εμφάνιση του internet, οι μοναδικές πηγές για να μαθαίνεις τα μουσικά νέα και τις νέες κυκλοφορίες ήταν το ραδιόφωνο, τα μουσικά περιοδικά της εποχής, τα δισκοπωλεία για να αγοράζεις δίσκους-κασέτες-cds καθώς και η τηλεόραση με τις λιγοστές μουσικές εκπομπές που είχε. Οπότε από τότε σκεφτόμουν πως από τη στιγμή που η μουσική έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, θα ήμουν τυχερός αν θα μπορούσα κάποια στιγμή να κάνω το hobby μου επάγγελμα και να δουλέψω στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε μουσικά περιοδικά και στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια, σπούδασα το άλλο μεγάλο μου hobby που ήταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δούλεψα αρκετά χρόνια στο χώρο της Πληροφορικής ως Project Manager συνεχίζοντας την εργασία και τις σπουδές μου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Marketing, Πωλήσεων και Social Media, ώσπου ήρθε η στιγμή που η Μουσική θα πρωταγωνιστούσε στη ζωή μου!  

Πως υλοποίησες την επιθυμία που είχες και ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες στα πρώτα σου βήματα;


Στην αρχή όλα φάνταζαν αρκετά δύσκολα έως και αδύνατα. Όταν όμως “θέλεις πάρα πολύ κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις” όπως λέει και ο Paulo Coelho. Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη μουσική, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, έκανα πράξη το σύνθημα ζωής που είχα: «να πιστεύεις και να ζεις δυνατά όσα πράγματα σου αρέσουν και σε ενισχύουν θετικά» που στην προκειμένη περίπτωση για μένα είναι η μουσική και συγκεκριμένα το πάθος για τη μουσική !! Έτσι με τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία που είχα αποκτήσει, αποφάσισα τον Ιούνιο 2009 να το υλοποιήσω δημιουργώντας αρχικά ένα μουσικό κανάλι στο YouTube που παρουσίαζα καινούργια κομμάτια από καλλιτέχνες / μπάντες που ξεχώριζα, στη συνέχεια σελίδα στο Myspace που εξελίχθηκε σε Βlog και ολοκληρώθηκε σε ένα Μουσικό Site με πολλές θεματικές ενότητες γύρω από τη μουσική.
Ο τίτλος που επέλεξα δεν ήταν άλλος από το ακρωνύμιο της παραπάνω φράσης στα αγγλικά και το όνομα γεννήθηκε: BULLMP (Be-Living your Music Passion). Έτσι τον Ιούλιο 2010 δημιούργησα το μουσικό μου site www.BullMp.com που φιλοξενεί και προβάλει μουσικά συγκροτήματα, νέους, ανερχόμενους αλλά και ήδη καταξιωμένους μουσικούς που το πάθος για τη μουσική και η δημιουργικότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους!
Κατάφερα σιγά σιγά με συνεχές τρέξιμο, υπομονή και επιμονή, να συναντήσω από κοντά όλους τους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που θαυμάζω για τη μουσική τους, να με εμπιστευθούν για τις συνεντεύξεις τους και για αποκλειστικότητες στις νέες δουλείες τους, καθώς και να συνεργαστούμε σε πολλά μουσικά projects και events.


Πως προέκυψε η συνεργασία σου με τόσα νέα και πραγματικά αξιόλογα rock συγκροτήματα; 


Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια στον τομέα της πληροφορικής που εργαζόμουν, ο συνάδελφος μου o Αλέξανδρος, που έπαιζε ντράμς στο αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα Tripwire, μου έδωσε να ακούσω ακυκλοφόρητα κομμάτια της μπάντας για να του πω την άποψή μου, τα οποία ήταν πραγματικά εξαιρετικά και με είχαν εντυπωσιάσει. Έτσι ετοίμασα μια σειρά από music promo videos, και διοργάνωσα ένα Special Live για τη μπάντα του στο Fnac στο The Mall Athens,
που είχαν μεγάλη απήχηση και ήταν η αρχή για την ενασχόλησή μου με τo χώρο της μουσικής βιομηχανίας, των events, των social media και για μια όμορφη συνεργασία με τη μπάντα. Επίσης εκείνη την περίοδο είχα ακούσει καταπληκτικά κομμάτια από έναν επίσης ταλαντούχο μουσικό και συνάδελφό μου τον Κώστα που τον πρότεινα και έπαιξε Live μαζί με τον Αλέξανδρο σε μια μεγάλη εκδήλωση της εταιρίας που εργαζόμαστε, με αποτέλεσμα να καταπλήξει και να ενθουσιάσει όλους τους συναδέλφους μας που ανακάλυψαν τη μουσική του ιδιότητα και το ταλέντο του. Πρόκειται για τον μπασίστα και φωνητικά στο δημοφιλές και επιτυχημένο pop-rock συγκρότημα Melisses που είχα την ευκαιρία να τους γνωρίζω από τη γέννηση του συγκροτήματος και να τους στηρίζω από τότε.
Θυμάμαι μια δυνατή και ξεχωριστή στιγμή όταν ενώ έπαιζα σε καλοκαιρινό beach party το 2009 το ακυκλοφόρητο τότε κομμάτι τους“Κρυφά” 6 μήνες πριν το κυκλοφορήσουν, που το είχα ξεχωρίσει και τους είχα πει ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία, άρχισαν πάρα πολλοί να με ρωτούν ενθουσιασμένοι ποιος είναι ο τίτλος του κομματιού και ποιος ο καλλιτέχνης, ενώ τα μέλη της μπάντας που ήταν στο party έβλεπαν τη θετική ανταπόκριση του κόσμου και είχαν ενθουσιαστεί με την αποδοχή που είχε το κομμάτι τους! Και αποδείχθηκε με την κυκλοφορία του ότι ήταν το κομμάτι που τους ανέδειξε και έγινε η πρώτη Νο1 επιτυχία τους!


Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μου με νέες δυναμικές ανερχόμενες μπάντες και καλλιτέχνες όπως οι Tripwire, Melisses, WhiteNoiz, Supernova, FlybyWire, The Delay κ.α και έδωσα ευκαιρίες να πραγματοποιηθούν αρκετές αξιόλογες συνεργασίες μεταξύ νέων ταλαντούχων μουσικών με καταξιωμένα στελέχη και καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας όπως των WhiteNoiz με τους επιτυχημένους συνθέτες/παραγωγούς: Στράτο Διαμαντή και Λεωνίδα Χατζάρα (καταξιωμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό με πάρα πολλές επιτυχίες), της Mary Jeras με τον Mark Angelo στο κομμάτι Insane, του Dimi Phaze με τον Sundayman στο remix του κομματιού Saved, του Christou Fourki με τις Melisses στο remix του κομματιού τους “Κράτα τα μάτια σου κλειστά”, του Phoenix (Flybywire) και της Ναυσικάς (Rec) με τον Κώστα Καλημέρη (επιτυχημένο μουσικό παραγωγό σε Ελλάδα και εξωτερικό) στο κομμάτι Νούμερο 1, της Ειρήνης Δούκα και του Greggy K. με τη δισκογραφική εταιρία Sound of Everything όπου κυκλοφόρησαν την εξαιρετική δουλειά τους ως Echo Train καθώς και τη συνεργασία των The Delay με τον Greggy K. (κιθαρίστα και παραγωγό των Matisse και EchoTrain) στην παραγωγή των κομματιών τους Framed, Perfect Lie, Count to Three, κ.α.

Η ραδιοφωνική σου εκπομπή, το BullMp Radio Show πάει πάρα πολύ καλά και τολμώ να πω ότι αποτελεί “must” για οποιονδήποτε νέο καλλιτέχνη έχει να πει κάτι το διαφορετικό. Μίλησε μας για αυτή και αποκάλυψε μας ποια είναι η «μαγική» σου συνταγή για την επιτυχία σου στο διαδικτυακό ραδιόφωνο;


Μαγική συνταγή στην ουσία δεν υπάρχει. Όλα ξεκινάνε από την αγάπη για αυτό που κάνεις, προσήλωση στους στόχους σου, πολύ δουλειά, συνεχή ενημέρωση για όλες τις νέες αξιόλογες μουσικές που κυκλοφορούν και κάποια στιγμή καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις “μαγικά” τις επιθυμίες και τα όνειρά σου.
Έτσι και σε εμένα, λίγους μήνες μετά τη δημιουργία του μουσικού μου site, μου προτάθηκε να αναλάβω ραδιοφωνική εκπομπή στο Moreradio και έτσι ξαφνικά η μεγάλη μου επιθυμία για το ραδιόφωνο πραγματοποιήθηκε!! Το Φεβρουάριο 2011 ξεκίνησε η εκπομπή μου, που της έδωσα τον τίτλο BullMp Radio Show μιας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Βullmp.com. 


Εκεί φιλοξενώ σε συνεντεύξεις πολλούς νέους αξιόλογους αλλά και ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες, συγκροτήματα και ανθρώπους που ξεχωρίζουν από το χώρο της μουσικής, ακούμε πολλές αποκλειστικότητες, πρώτες μεταδόσεις, νέα, διαγωνισμούς και όλα τα pop-rock-electro-soul-jazz-funk κομμάτια παλιά & νέα που αγαπάω να παίζω στο ραδιόφωνο.
Κάτι που έχει κάνει την εκπομπή να ξεχωρίζει και να έχει μεγάλη αποδοχή, τόσο από τους ακροατές όσο και από τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες, είναι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της και οι συζητήσεις / συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που φιλοξενώ για την ουσία της μουσικής τους πορείας, με αποτέλεσμα να βγαίνει η αυθεντική καλλιτεχνική εικόνα τους στους ακροατές της εκπομπής. Παράλληλα σε Special Unplugged Sessions που παίζουν οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα στην εκπομπή, ακούμε Live ξεχωριστές διασκευές κομματιών αλλά και κομμάτια τους σε ιδιαίτερες εκτελέσεις και σε πρώτη μετάδοση τα περισσότερα, αποκλειστικά για τους ακροατές της εκπομπής.Όλα αυτά έχουν συντελέσει στη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή μου και με κάνουν πολύ ευτυχισμένο που ζω πραγματικά το όνειρο μου!


Τo BullMp Radio Show έχει παρουσιάσει σημαντικά μουσικά γεγονότα, έχει εγκαινιάσει το θεσμό των BullMp Radio Show Awards ενώ έχει βραβευθεί και διακριθεί μαζί με το BullMp.com από την Unesco Πειραιώς και Νήσων για τη συνεισφορά τους σε μουσικές ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Οργανισμού.
Υλικό από τους εξαιρετικούς καλεσμένους & τα Unplugged Sessions στην εκπομπή βρίσκετε στο ακόλουθο link: http://www.bullmp.com/p/radio.html



 
Υπάρχουν στιγμές που θα ξεχώριζες στην μέχρι σήμερα πορεία σου και αν ναι, περιέγραψε μας τις 10 πιο σημαντικές από αυτές.

Ξεχωριστές στιγμές είναι κάθε φορά που συνεργάζομαι με μουσικούς και καλλιτέχνες που θαυμάζω και ξεχωρίζουν για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους καθώς και κάθε φορά που δημιουργώ και συμμετέχω σε σημαντικά μουσικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα ξεχώριζα όμως ως τις 10 πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία μου μέχρι σήμερα τις παρακάτω με χρονολογική σειρά:


1) H εκδήλωση για φιλανθρωπικούς σκοπούς, Φιλική Πόλη για άτομα με Κινητικές Δυσκολίες, που διοργάνωσα στο Metropolis Live Stage την Παρασκευή 20 Μαίου 2011 με συμμετοχή Live των συγκροτημάτων Whitenoiz και Supernova που παρουσίασαν στο τέλος του προγράμματος τους ένα ξεχωριστό κομμάτι τους η κάθε μπάντα ειδικά αφιερωμένο για την εκδήλωση που ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους.


2) Τα μουσικά ραδιοφωνικά βραβεία, BullMp Radio Show Awards, που διοργάνωσα για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2012 ως ένα νέο θεσμό για καλλιτέχνες και μπάντες που φιλοξενούνται στη ραδιοφωνική εκπομπή μου και ψηφίζει ο κόσμος τους αγαπημένους του που βραβεύονται σε μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνω κάθε χρόνο. Από το 2013 με μεγάλη μου χαρά στηρίζουν το θεσμό πάρα πολλά μουσικά μέσα ενημέρωσης και το MTV Greece που καλύπτει τηλεοπτικά την εκδήλωση της απονομής. Στην απονομή του 2013, βραβεύθηκε η εκπομπή και το BullMp.com από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων,για τη συμβολή και τη στήριξη τους σε φιλανθρωπικές μουσικές εκδηλώσεις του Ομίλου. 



Μπορείτε να βρείτε υλικό από τις απονομές του 2018, 2017, 2015, 2014, 2013, 2012 στα παρακάτω links :

Απονομές 2018:
https://www.bullmp.com/2018/09/mica-eio-1-bullmp-radio-show-awards.html
Απονομές 2017:
http://www.bullmp.com/2017/07/locomondo-1-bullmp-radio-show-awards.html
Απονομές 2016:


3) H συμμετοχή του BullMp.com τον Ιανουάριο – Μάρτιο του 2012, ως επίσημος Υποστηρικτής / Χορηγός Επικοινωνίας του παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού Hard Rock Rising 2012, όπου συμμετείχαν μπάντες από όλο τον κόσμο και διαγωνίστηκαν Live στo Hard Rock Cafe, όπου το έπαθλο για το συγκρότημα που διακρίθηκε παγκόσμια ήταν να εμφανιστεί Live μαζί με τον Bruce Springsteen και την E Street Band τον Ιούλιο του 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου!
Άρθρα των εκδηλώσεων: http://www.bullmp.com/search/label/HARD%20ROCK%20RISING

 
4) Δύο εξίσου ξεχωριστές στιγμές σε συνεντεύξεις που είχα στο BullMp Radio Show και στο BullMp.com. H πρώτη αφορά την σημαντική συνέντευξη που είχα στη ραδιοφωνική εκπομπή μου BullMp Radio Show το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 που είχα φιλοξενούμενο τον Nikonn από το συγκρότημα Mikro,όπου έπαιξα 3 νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια των Mikro σε 1η ραδιοφωνική μετάδοση και πραγματοποιήσαμε το πρώτο Live Crowd Review όπου επέλεγαν οι ακροατές αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες το αγαπημένο τους κομμάτι από τα 3 με αποτέλεσμα το κομμάτι που διακρίθηκε από την επιλογή του κόσμου να το κυκλοφορήσουν σαν 1ο τους single οι Mikro.

H άλλη στιγμή αφορά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 που μου έδωσαν οι My Excuse λίγο πριν φύγουν στο εξωτερικό μετά από τη δισκογραφική πρόταση που είχαν από τον manager των Muse.


5) H συμμετοχή του BullMp.com στο Live For Life Festival ως Χορηγός Επικοινωνίας την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και οι αντίστοιχες ραδιοφωνικές εκπομπές που πραγματοποίησα, όπου 23 Μπάντες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σώσουν μια ζωή και συγκεκριμένα τη ζωή του νέου μουσικού Γιώργου Κανταρτζόπουλου (TUG) που έπασχε από καρκίνο που δυστυχώς έφυγε από κοντά μας λίγες μέρες μετά το τέλος του LIVE και συγκεκριμένα την ημέρα της γιορτής του που μας συγκλόνισε όλους.
Άρθρο σχετικών ραδιοφωνικών εκπομπών: http://www.bullmp.com/2013/04/live-for-life-23-bandsbullmp-radio-show_10.html

6) Το Festival για νέες μπάντες που διοργάνωσα στα πλαίσια του Athens Beer Festival 2013 & 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 9 δυναμικές νέες μπάντες στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2013 (After Maths, The Delay, Remade, Mind Departure, 3W.GR, Beef Jerky, Schooldrivers ft. Deejay Nic, Sunlight, FlyByWire) και με 4 νέες δυναμικές αγγλόφωνες μπάντες στις 1-4 Σεπτεμβρίου 2014 (Sunlight, The Delay, Mind Departure, Schooldrivers feat. Deejay Nic).

7) Η συμμετοχή του BullMp.com ως Υποστηρικτής / Χορηγός Επικοινωνίας στο Black Rock Songwriting Camp στις 12-15 Οκτωβρίου 2013 όπου διοργανώθηκε ένα εξαιρετικό Music  Production / Mixing  Workshop στα Black Rock Studios στη Σαντορίνη με εισηγητές διακεκριμένους επαγγελματίες στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας!
Άρθρο μουσικών συμμετοχών: http://www.bullmp.com/2013/10/black-rock-songwriting-camp-12-15-2013.html

8) H συμμετοχή μου ως συνδιοργανωτής σε συζητήσεις για την μουσική και ενδιαφέροντα θέματα για νέους μουσικούς στο Music Art Talks το Σάββατο 31 Μαίου 2014.


9) Η διοργάνωση του Summer Now Festival τo Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 με Live από τους Κουρδιστό Πορτοχάλι, The Delay, Ex-Girlfriends Perfume και του Live your Music Festival την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 με Live από τους Viral, The Delay, The Partimers που παρουσίασα Live on Stage τις καλύτερες pop-rock-funk-electro μπάντες και καλλιτέχνες της πόλης.

10) Η διοργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων για την Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής 2015 (Πεζόδρομος Θησέως, Σύνταγμα) την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 που συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: The Delay, Mcd Feat. Lia Hide, Vanila Swing, Idra Kayne.







Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια, για την ενασχόλησή με το Athens Beer Festival στο οποίο παρατηρήσαμε ότι είχες ενεργή συμμετοχή με πολλές νέες μπάντες που παρουσίασες εκεί;

Τα Athens Beer Festival 2013 και 2014 είχαν κάποιες μικρές αλλά και μεγάλες διαφορές από τις προηγούμενες χρονιές. Πρώτα απ’ όλα έγιναν σε νέο αναβαθμισμένο χώρο, τον εξωτερικό χώρο του Στάδιού Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στο Ν. Φάληρο. Επίσης, ενώ το 2012 είχα παρουσιάσει 1 νέα μπάντα στο festival, το pop-rock συγκρότημα WhiteNoiz που έπαιξε Live μαζί με τους Onirama, το 2013 και το 2014 παρουσίασα πολλές νέες δυναμικές αγγλόφωνες και ελληνόφωνες μπάντες που είχα ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από την μουσική τους, τα Live τους και τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που είχα μαζί τους (After Maths, Τhe Delay, Remade, Mind Departure, 3W.GR, Beef Jerky, Schooldrivers ft. DeejayNic, Sunlight, FlyByWire). Η σκέψη ήταν να δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και μουσικούς να εμφανιστούν σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ όπου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν και να κάνουν γνωστές τις μουσικές τους σε περισσότερο κόσμο μιας και το Festivalεπισκέπτονταν καθημερινά χιλιάδες άτομα.

Τι συμβουλές θα έδινες στα rock συγκροτήματα που ξεκινούν και «χτίζουν» τώρα την καριέρα τους;

Να είναι αυθεντικοί, να μην παρασύρονται από τη μόδα της μουσικής που εμφανίζεται ανά εποχή και να παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, στη μουσική τους και στη δημιουργικότητα τους, βάζοντας τα σε πρώτο πλάνο σε σχέση με τα φώτα της διασημότητας, που αν πραγματικά το αξίζουν και κοπιάσουν για αυτό, θα έρθουν όλα την κατάλληλη στιγμή! Ο πραγματικός καλλιτέχνης ζει για τη μουσική του (ακόμα και αν δεν μπορεί να ζήσει από τη μουσική του)!

Θεωρείς ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιτυχία και μαζική αποδοχή ενός rock συγκροτήματος στην Ελλάδα;

Θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από τους νέους ανθρώπους και η κάθε γενιά ορίζει το μέλλον που της αξίζει. Και μιας και μιλάμε για rock μουσική, επειδή γνωρίζω και ακούω συνεχώς αξιόλογες νέες ελληνόφωνες και αγγλόφωνες rock μπάντες, πιστεύω ότι είναι αναγκαίο πια να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζουν στην Ελλάδα και να επιλέγουν χώρους προσεγμένους ηχητικά που θα αναδεικνύουν τη μουσική τους, θα σέβονται τους ίδιους και το κοινό τους και να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειες τους, όποιες δυσκολίες και αν συναντούν στην πορεία τους. Ο δρόμος προς την επιτυχία και τη μαζική αποδοχή ενός rock συγκροτήματος στην Ελλάδα, θέλει πείσμα, υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά. Στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούν ή τουλάχιστον δεν θα έχουν καμία αμφιβολία ότι έχασαν μια ευκαιρία χωρίς να έχουν προσπαθήσει για αυτή.

Ποια η γνώμη σου για την ελληνική μουσική βιομηχανία, τα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται και τον τρόπο που γενικότερα κινείται η αγορά;

Η ελληνική μουσική βιομηχανία δυστυχώς έχει χάσει σε μεγάλο μέρος το ότι δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι οι νέες τεχνολογίες και το internet έχουν απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών αγοραστών και ακροατών μουσικής. Έτσι χωρίς να έχουν κινηθεί γρήγορα τα τελευταία χρόνια απαξιώθηκε το CD και τα δισκοπωλεία και κυριάρχησε το mp3 και η δωρεάν μουσική στο διαδίκτυο. Αυτό βέβαια έκανε καλό στους νέους καλλιτέχνες που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να προβληθούν και το πραγματοποίησαν μέσα από το internet και τα social media (Facebook, twitter, youtube, instagram κλπ) αλλά και πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες που διανέμουν δωρεάν τα κομμάτια τους μέσω internet στους fans τους. Για τις δισκογραφικές εταιρίες αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν έσοδα από πωλήσεις, κάποιες οδηγήθηκαν στο κλείσιμο και σε συνδυασμό με την κρίση μειώθηκαν και τα έσοδα που είχαν από τα Live. Αξιόλογα φεστιβάλ με γνωστά ονόματα συνεχίζονται να γίνονται ίσως κάποιες φορές με μειωμένη ανταπόκριση λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά θα πρέπει να δοθεί περισσότερο ενδιαφέρον και σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες / συγκροτήματα ώστε να τους γνωρίσει περισσότερος κόσμος καθώς και να αυξηθούν οι συναυλιακοί χώροι που είναι και αυτοί πια ελάχιστοι.


Πέρα από τη μουσική έχεις άλλα ενδιαφέροντα / hobbies που σε ενθουσιάζουν τόσο όσο αυτή;

Η μουσική είναι μέσα σε όλα όσα ασχολούμαι, ενώ αγαπημένα μου hobbies που με ενθουσιάζουν είναι τα Ταξίδια, η Ιστιοπλοΐα, το Σινεμά και η Σκηνοθεσία / Video Art που έχω σπουδάσει και η πρώτη συμμετοχή μου ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο γύρισμα του videoclip του Πάνου Μουζουράκη με τον Κωστή Μαραβέγια στο κομμάτι “Φίλα με ακόμα” από τη εξαιρετική δασκάλα μου και σκηνοθέτη Μάιρα Στυλιανού, που διακρίθηκε και πήρε το 1ο βραβείο Video Clip Alternative στα MAD Video Music Awards το 2011.

Λίγο πριν κλείσουμε, θα θέλαμε να μάθουμε τα σχέδια σου για όσα ετοιμάζεις στο μέλλον.

Η κάθε στιγμή για εμένα είναι συναρπαστική!! Θα συνεχίσει το BullMp Radio Show που θα ανανεωθεί και άλλο ως προς τις ενότητές του και τους καλεσμένους του. Μια επιθυμία που υπάρχει είναι να μεταφερθεί η εκπομπή μου σε τηλεοπτικό format που θα συνδυάζει talk show με παρουσιάσεις / συνεντεύξεις Live Bands και καλλιτεχνών, μελετώ κάποιες ιδέες που υπάρχουν, αλλά αναμένω και όποιες νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις υπάρξουν. Επίσης σχεδιάζω και προετοιμάζω νέα μουσικά projects που σύντομα πιστεύω θα έχω νεότερα να σας ενημερώσω μέσα από το Facebook page του site μου https://www.facebook.com/BullMpdotcom και το Instagram profilehttps://www.instagram.com/BullMpdotcom




Μιχάλη να σε ευχαριστήσουμε για τη συνέντευξη - ποταμό που μας έδωσες και τελειώνουμε αν θέλεις να πεις κάτι στους αναγνώστες του site μας.


Κάντε συνεχώς αυτό που αγαπάτε!!! 

Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στην πορεία σας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και θα περνάτε και εσείς καλύτερα και οι γύρω σας! Και μην ξεχνάτε να ζείτε συνεχώς τη ζωή σας με μουσική και να κυνηγάτε τα όνειρά σας με τόλμη, θάρρος και επιμονή.   

Keep Rocking, Be-Living your Music Passion & Never Give Up !!!


 
Top