Total Digital Transformation 2024

 

Οι Locomondo διακρίθηκαν στην πρώτη θέση προτίμησης του κοινού στη μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά φέτος από το μουσικό site BullMp.com και τη ραδιοφωνική εκπομπή BullMp Radio Show για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τους εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 6η σεζόν της εκπομπής (από 7/2/2016 - 6/2/2017).
H Απονομή του πρώτου βραβείου στους Locomondo, τους νικητές της ψηφοφορίας του κοινού για τα BullMp Radio Show Awards 2017, έγινε από τον Μιχάλη Πεδιώτη (a.k.a Maik BullMp), ραδιοφωνικό παραγωγό- υπεύθυνου προγράμματος στο moreradio.gr και δημιουργό του μουσικού site BullMp.com, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στην παραλια του Balux Seaside στη Γλυφαδα. 

H βράβευση πραγματοποιήθηκε κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, δίπλα στην ξύλινη εξεδρα /stage που διοργανώθηκε το καλοκαιρινό πάρτυ των Locomondo που έπαιξαν Live μαζί με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες ( Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Δήμου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Πέννυ Μπαλτατζή) ! 

Στις δηλώσεις που έκαναν αφού ευχαρίστησαν το κοινό που τους ψήφισε, μας ανέφεραν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο τους κομμάτι 80's που κυκλοφόρησαν ως “αναφορά” στην αγαπημένη δεκαετία του ’80 και το ακούσαμε να το παίζουν Live για πρώτη φορά με μεγάλη απήχηση από το κόσμο που απόλαυσε το πάρτυ τους, ενώ μας μίλησαν και για την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε video από τη συνέντευξη και την απονομή στους Locomondo του βραβείου στα BullMp Radio Show Awards 2017 , πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από την πρώτη Live παρουσίαση του κομματιού τους 80's!

Συνέντευξη - Απονομή βραβείου στους Locomondo στα BullMp Radio Show Awards 2017



Φωτογραφικό υλικό από τη Συνέντευξη - Απονομή βραβείου στους Locomondo στα BullMp Radio Show Awards 2017

Locomondo - 80's (Live Video @ Locomondo & Friends Summer Party 2017 , Balux Seaside) 


Φωτογραφικό Υλικό από Locomondo & Friends Live @ Summer Party 2017 , Balux Seaside) 


Φωτογραφικό και Βιντεο Υλικό από προηγούμενες χρονιές Απονομών των BullMp Radio Show Awards μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

 
Top