Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 



Την Κυριακή 31.03.2024 στις 14:00 - 15:00 σας περιμένουμε στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας στη βιωματική ομιλία: Η Σπηλιά στην οποία φοβάσαι να μπεις, κρύβει το Θησαυρό που ψάχνεις!

Θα μιλήσουμε για ιστορίες ανθρώπων που τόλμησαν να βγουν από τη ζώνη άνεσης τους. Το μετάνιωσαν ή κατάφεραν να εκπληρώσουν τους στόχους τους?

Είστε έτοιμοι να μπείτε στη σπηλιά μαζί μας?

Η συνάντηση μας στο Συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα), Αίθουσα ΜC3

Παρουσιάζει και συντονίζει το πάνελ της συζήτησης ο Μιχάλης Πεδιώτης
Communications Manager, Radio Producer & Founder of BullMp.com

Ο Μιχάλης Πεδιώτης είναι πτυχιούχος Bachelor of Science in Business Information Systems (B.Sc), Master in Business Administration (M.B.A) και πιστοποιημένος σε επαγγελματικούς τίτλους Sound of Business, Personality Types at Work, Coaching Skills, Public Relations Management. Έχει πολύχρονη εμπειρία και πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας ως Business Project & Communications Manager, Information Technology / Marketing / Public Relations & Social Media Manager. Είναι ομιλητής - εισηγητής σεμιναρίων σε Επιχειρηματικά & Μουσικά Συνέδρια, Φεστιβάλ, Πανεπιστήμια με θέματα σχετικά με την Δημιουργικότητα, την Τέχνη, την Τεχνολογία, την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία, τo Project / Event Management και τα Success Stories καινοτόμων ανθρώπων & επιχειρήσεων. Είναι επίσης παρουσιαστής σε εγχώρια & διεθνή Μουσικά / Επιχειρηματικά / Εκπαιδευτικά Φεστιβάλ και κριτής για ανάδειξη νέων καλλιτεχνών - συγκροτημάτων & Startup εταιριών σε Μουσικούς & Επιχειρηματικούς διαγωνισμούς. Είναι δημιουργός του site BullMp.com (BElieve in YOUrself Live Loud your Music Passion) όπου παρουσιάζει και στηρίζει όσους θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά στο χώρο της μουσικής και της καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής Success Stories – The Maik BullMp Radio Show η οποία φιλοξενεί συνεντεύξεις δημιουργικών & ταλαντούχων ανθρώπων. Έχει διοργανώσει πολλές φιλανθρωπικές μουσικές δράσεις, ραδιοφωνικούς μαραθώνιους και έχει δημιουργήσει τα BullMp Radio Show Awards τελετή βράβευσης των ανερχόμενων αστέρων της μουσικής. Moto του είναι το: Ποτέ μην τα παρατάς! Πιστεύει στο: Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και είναι Καλός ακροατής για: Δημιουργικούς ανθρώπους και ιδέες.

Συμμετέχει η  Ζωή Γραμματόγλου
Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών Αθηνών ΚΕΦΙ

Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών Αθηνών Κ.Ε.Φ.Ι. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός με κατάρτιση στον Ερυθρό Σταυρό ως Εθελόντρια Κοινωνικής Πρόνοιας και προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Το 1993 νόσησε από καρκίνο του μαστού, γεγονός που αποτέλεσε την αφετηρία για την εθελοντική της δράση. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι και από το 2005 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Υποστηρίζει με έμφαση, ότι οι φορείς του εθελοντισμού μπορούν και πρέπει να είναι ισότιμοι συνομιλητές, των φορέων της πολιτείας και του υγειονομικού μας συστήματος, στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών υγείας για τον καρκίνο. Για να ανταποκριθεί στην ανάγκη συσπείρωσης των δυνάμεων των συλλόγων ασθενών με καρκίνο, πρωτοστάτησε το 2011 στη συγκρότηση της ΔΕ.ΔΙ.ΔΙ.ΚΑ. της Διασωματειακής Επιτροπής για την Διεκδίκηση των Δικαιωμάτων των Ασθενών με Καρκίνο και στη συνέχεια στη νομιμοποίηση της με την δημιουργία της ΕΛΛ.Ο.Κ. – της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου.

Συμμετέχει ο Δημήτρης Φυντάνης 
Διευθυντής Πληροφορικής, Μεταδόσεων και Επικεφαλής στο skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Φυντάνης είναι Διευθυντής Πληροφορικής, Μεταδόσεων και Επικεφαλής στο skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα. Γενικά, πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά. Ίσως και από το καλό στο καλύτερο. Όχι από μόνα τους. Πως χρειαζόμαστε να ασχοληθούμε περισσότερο με την ευτυχία και τη ζωή όλων των ειδών. Να αναγνωρίσουμε λάθη και παραλείψεις και να υπερβούμε τον άγριο εαυτό μας. Να συνειδητοποιήσουμε πως η επανάσταση γίνεται από την ίδια ύλη που φτιάχνονται θεμέλια. Κι αν η επανάσταση είναι υπόθεση των τριαντάρηδων, πάντα υπάρχει χώρος για νοικοκύρηδες και για πιονέρους. Πως δεν είναι αργά να διαβάσουμε Ουγκό και Καζαντζάκη. Να αρχίσουμε να ρωτάμε αντί να αναρωτιόμαστε και να δοκιμάζουμε μέχρι να πετύχουμε. Στην ανάγκη να ξεβολευόμαστε και να βοηθάμε τη ζωή να βρει τον δρόμο της. Να καταλάβουμε πως οι τζάμπα μάγκες δύσκολα μπορούν να εργαστούν για καλύτερο κόσμο. Πως …

Περισσότερες πληροφορίες για την ομιλία μπορείτε στο link: https://www.pan-orama.org/programma-omilia/?programma-id=56
 
 
Top