Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


Την Πέμπτη 31.03.22 στις 12:00-14:00 πραγματοποιήθηκε η ομιλία "Προώθηση διοργάνωσης εκδηλώσεων" στους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με συντονίστρια την καθηγήτρια τους κα. Ν. Κάβουρα. Ομιλητής ήταν ο Μιχάλης Πεδιώτης (BSc, MBA)(Music Business Project & Communications Manager, Information Technology & Innovation Consultant,  Radio Producer & Founder of BullMp.com ).

Μέσα από την επαγγελματική - προσωπική πορεία και εμπειρία του εισηγητή ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΔΙΩΤΗ , οι φοιτητές ενημερώθηκαν σε αυτή την ομιλία, για όλα τα Βήματα Επιτυχίας που χρειάζεται να κάνουν από τον σχεδιασμό της επικοινωνίας μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωση και προώθηση ενός event. Οι φοιτητές στο τέλος της ομιλίας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ομαδικό case study διοργάνωσης ενός event, με την επίβλεψη του ομιλητή κ. Πεδιώτη και της συντονίστριας καθηγήτριας τους κας. Κάβουρα.

Φωτογραφικό Υλικό από την ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μπορείτε να βρείτε παρακάτω:























Mini Cv Μιχάλη Πεδιώτη

Μιχάλης Πεδιώτης σπούδασε στους τομείς της Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Προσωπικού, Επικοινωνίας, Marketing, Πωλήσεων, Δημοσίων Σχέσεων και Social Media. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Business Information Systems (B.Sc) και Master in Business Administration (M.B.A) με πολύχρονη εμπειρία και πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας ως Information Technology Project & Communications Manager.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Μουσικής Βιομηχανίας ως Music Business Artists & Band Manager - Radio Producer, δημιουργός του μουσικού site BullMp.com , της ραδιοφωνικής εκπομπής Human Stories – The Maik BullMp Radio Show ,διοργανωτής μουσικών εκδηλώσεων και των ραδιοφωνικών βραβείων BullMp Radio Show Awards με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Παράλληλα είναι παρουσιαστής / ομιλητής / εισηγητής σεμιναρίων & workshops σε εγχώρια & διεθνή συνέδρια, σε ημερίδες, σε φεστιβάλ μουσικής & επιχειρηματικότητας, σε πανεπιστήμια, με θέματα σχετικά με την τεχνολογία, την τέχνη, τη 
δημιουργικότητα, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, το project & event management  ενώ είναι κριτής σε μουσικούς και επιχειρηματικούς διαγωνισμούς ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, συγκροτημάτων & νέων Startup εταιριών.

Έχει διοργανώσει αρκετές φιλανθρωπικές μουσικές δράσεις και ραδιοφωνικούς μαραθώνιους για άτομα με κινητικές δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έχει βραβευθεί από την Unesco Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά του στις πολιτιστικές δράσεις του οργανισμού.

Hobby του είναι η Ιστιοπλοΐα, η Μουσική, ο Κινηματογράφος και η Νέα Τεχνολογία.

Περισσότερα για τον Μιχάλη Πεδιώτη θα βρείτε στο link: http://bit.ly/MaikBullMp και για τις Ομιλίες - Σεμινάρια - Workshops που πραγματοποιεί, θα βρείτε σ
το link 
 http://bit.ly/connectedmindsgr

Web Site : https://BullMp.com

 
Top