Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00-19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ICF COACHATHON - 4ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή, με θέμα: “Coaching και Υψηλές Αποδόσεις”, που περιλαμβάνει ομιλίες, συνάντηση γνώσης, workshop, ζωντανές συνεδρίες, success stories και μουσική!

Στις 18:30 ο Μιχάλης Πεδιώτης (BSc MBA, Music Business & Technology Project Manager - Radio Producer & Founder of BullMp.com)  θα πραγματοποιήσει την βιωματική ομιλία ενδυνάμωσης με τίτλο : "Ξυπνώντας τον Ταύρο της Δημιουργικότητας Μέσα σου" για όσους αναζητούν να ξυπνήσουν την δύναμη δημιουργικότητας που υπάρχει μέσα τους!

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας πατώντας εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/icf-coachathon-4os-mara8wnios-

Λίγα Λόγια για τον Μιχάλη Πεδιώτη

Μιχάλης Πεδιώτης σπούδασε στους τομείς της Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Προσωπικού, Επικοινωνίας, Marketing, Πωλήσεων, Δημοσίων Σχέσεων και Social Media. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Business Information Systems (B.Sc) και Master in Business Administration (M.B.A) με πολύχρονη εμπειρία και πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας ως Project & Communications Manager.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Μουσικής  Βιομηχανίας ως Music Business Artists & Band Manager - Radio Producer, δημιουργός του μουσικού site BullMp.com , της ραδιοφωνικής εκπομπής Human StoriesThe Maik BullMp Radio Show , διοργανωτής μουσικών εκδηλώσεων και των ραδιοφωνικών βραβείων BullMp Radio Show Awards  με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.
Παράλληλα είναι κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ανάδειξης νέων καλλιτεχνών & συγκροτημάτων, κριτής ανάδειξης νέων Startup εταιριών & ομιλητής – παρουσιαστής σε εγχώρια & διεθνή συνέδρια, ημερίδες και φεστιβάλ.

Περισσότερα για τον Μχάλη Πεδιώτη μπορείτε να βρείτε στο link: http://bit.ly/MaikBullMp

To video της ομιλίας του Μιχάλη Πεδιώτη στο ICF Coachathon 2019 μπορείτε να το δείτε παρακάτω:



Λίγα Λόγια για το ICF Greece Charter Chapter

Το ελληνικό charter chapter της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Coaching (icfgreece.org) διοργανώνει για τέταρτη χρονιά, το ICF Coachathon, 4ο Μαραθώνιο Coaching για Καλύτερη Ζωή, ενώνοντας την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των ICF coaches, με τη γνώση των εκπροσώπων του ICF Global, σε μία διοργάνωση που περιλαμβάνει πλήθος δράσεων με κεντρικό θέμα “COACHING ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ”, σε όλο το φάσμα της ζωής όπως αποτυπώνεται στο “Wheel of life”, ένα από τα βασικά εργαλεία στο coaching.

Οι φετινές δράσεις περιλαμβάνουν:
 Συνάντηση Γνώσης με θέμα “Coaching και Υψηλές Αποδόσεις στον εργασιακό χώρο” με τη συμμετοχή ICF Coaches και διακεκριμένων προσκεκλημένων της Ακαδημαϊκής και Επιχειρηματικής κοινότητας
 Παρουσιάσεις που θα αναδείξουν την θετική επίδραση του Coaching στην καθημερινή απόδοση σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας
 Ομιλίες/Success Stories από coaches μέλη του ICF Greece αλλά και από προσκεκλημένους που θα μοιραστούν το δικό τους success story.
 Live Sessions
 Group Coaching 

Το “ICF Coachathon: 4ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή”, είναι μία εκδήλωση κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016. Στοχεύει στο να εμπνέει, να κινητοποιεί, να ενθαρρύνει, να ενεργοποιεί τους συμμετέχοντες στην επιδίωξή τους να δημιουργήσουν καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες ζωής, να σχεδιάσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, να ανακαλύψουν το δρόμο που τους οδηγεί σε αυτό που επιθυμούν να «είναι». 
 
Top