Το σημαντικότερο γεγονός για την εργασία δίνει το ετήσιο ραντεβού του στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.



Το Athens #JobFestival 2019 του Skywalker.gr για πέμπτη συνεχή χρονιά δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.



Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Χορηγός Επικοινωνίας : www.BullMp.com

Βασικός σκοπός του Athens #JobFestival 2019, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.


Οι στόχοι του Athens #JobFestival 2019 είναι:



  • Η άμεση επαφή των αναζητούντων εργασία με κορυφαίες εταιρίες από όλους τους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.
  • Η συνάντηση όλων με ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης.
  • Η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
  • Η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους.


Στη διάρκεια του ανανεωμένου και πάντα επίκαιρου φεστιβάλ οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν είτε μέσα από μια συνέντευξη εργασίας είτε μέσα από μια σύντομη συνομιλία και την κατάθεση του βιογραφικού τους στους εταιρικούς εκπροσώπους.
Άλλος σημαντικός λόγος επίσκεψης του φεστιβάλ είναι η πληθώρα workshops με διαδραστικό χαρακτήρα, τα οποία απευθύνονται σε αναζητούντες και ήδη έχοντες εργασία. Οι θεματικές ενότητές τους είναι η ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας και η ανάπτυξη επαγγελματικών
δεξιοτήτων. Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων χρειάζεται προεγγραφή στη σελίδα του φεστιβάλ, ενώ δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές παράλληλες δράσεις, όπως:
  • Προσωπικό coaching, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου, μέσω του οποίου ο coach θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς θα πετύχει τους στόχους του και πώς θα διαχειριστεί προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Βελτίωση LinkedΙn προφίλ και βιογραφικού σημειώματος των υποψηφίων σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.
  • On-line gamification για τα μυστικά του on-line παιχνιδιού σε μια επαγγελματική συνέντευξη.
  • Συμβουλές dress code για επαγγελματική συνέντευξη.
  • Business photoshooting για την πιο κατάλληλη επαγγελματική φωτογραφία για το βιογραφικό σημείωμα και τον LinkedIn λογαριασμό.
  • Ψυχομετρικά τεστ για συμβουλευτική καριέρας.
  • Εργασιακές συμβουλές για τα επαγγελματικά δικαιώματα και την  κοινωνική ασφάλιση.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.jobfestival.gr, να δουν τις εταιρίες που αναζητούν εργαζομένους και να δηλώσουν συμμετοχή στο  φεστιβάλ, καθώς και στα workshops.
Επιπλέον, μπορούν να δουν το video του Athens #JobFestival 2019 σε αυτό το link.
Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο www.skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.
Η διοργάνωση του Athens #JobFestival 2019 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των: 

Υπό την Αιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υποστηρικτές: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, MANPOWER, ACTION LINE, BEAT, ROCHE, ZITA TELECOMS, RE/MAX NEW DEAL, OXYZED, ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, MAKE VIDEO GREECE, VIN

Υποστήριξη Παράλληλων Δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, OWIWI,  EVALION, TOI & MOI, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, CAREER IN PROGRESS, CV EXPERTS, INE ΓΣΕΕ


Χορηγοί Επικοινωνίας: MAD, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER.GR, READER.GR, ZOUGLA, THAT’S LIFE, POLITISONLINE, GOVA STILETO, ADVERTISING.GR, ΕΜΕΑTIMES, INSURANCE DIALY NEWS, SIGMA MEDIA GROUP, ΑΠΟΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΚΗΣ, EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, ECOZEN.GR, ENALLAKTIKOS.GR, ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, BUSINESS WOMAN, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, FRAPRESS.GR, BULLMP.COM, BEASTYPRESS.COM, MΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Site: https://jobfestival.gr/

Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/2159868227465386/

YouTube Video: https://www.youtube.com/watch?v=oapVkET2k6o


 
Top