Total Digital Transformation 2024

 


Το Job Fair Athens αποτελεί  τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στην αγορά εργασίας, με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Φέτος έρχεται στις 11 & 12 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με στόχο τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας.

Όραμά του είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας στην οποία οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτή.

Αριθμώντας 148 μοναδικές εταιρείες και περισσότερους από 10.700 επισκέπτες, φέτος επιστρέφει για 8η χρονιά, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
 
Αν είσαι φοιτητής ή νέος απόφοιτος πολυτεχνικής, οικονομικής ή τεχνολογικής σχολής μπες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, ενημερώσου για τις συμμετέχουσες εταιρείες και ανέβασε το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε γνωρίσουν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και αναζήτησε αγγελίες για θέσεις εργασίας και πρακτικής.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους 57 μεγάλων εταιρειών και start-ups και μάθουν από πρώτο χέρι της απαιτήσεις της αγοράς εργασίας από τον ιδανικό υποψήφιο.ο Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες, panels και workshops, που στόχο έχουν την ενημέρωση και καθοδήγηση των νέων στα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα λειτουργούν CV & LinkedIn Corners όπου ο επισκέπτης μπορεί να λάβει χρήσιμες συμβουλές για το πως να διαμορφώσει το βιογραφικό του και το προφίλ του στο LinkedIn, αλλά και Mock Interviews, ώστε να μπορεί να αναδεικνύει βέλτιστα τα προσόντα του και να ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων υποψηφίων. Τέλος, σε έναν ξεχωριστό χώρο θα πραγματοποιούνται οι προσωπικές συνεντεύξεις για τις οποίες οι υποστηρικτές μας επιλέγουν από πριν τους συμμετέχοντες μέσα από την βάση βιογραφικών. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στις υπηρεσίες αυτές εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προεγγραφή.
 
Top