4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 

Το BullMp.com σε συνεργασία με το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης COSTYLE σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦIΑ αξίας 2700 ευρώ + 3 Υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης για κάθε τυχερό που θα κληρωθεί και θα εγγραφεί σε πρόγραμμα της επιλογής του στις ειδικοτητες : Toυριστικά , Μαγειρική , Ζαχαροπλαστική , Κομμωτική , Αισθητική Άκρων.

Για να συμμετέχεις στην κληρώση για τις υποτροφίες πάτησε ΕΔΩ , συμπλήρωσε τα στοιχεία που ακολουθούν και πάτησε στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις Like/Μου αρέσει στο Facebook Page του BullMp.com   για να ενημερώνεσαι για όλα τα νεότερα του διαγωνισμού και για νέους διαγωνισμούς.

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 στα γραφεία του Costyle (Λεωφόρο Μεσογείων 433) παρουσία νομικού συμβούλου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω του επίσημου site καθώς και της επίσημης facebook page του Costyle.

Extra Προσφορά : Οσοι από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δεν κληρωθούν αλλά έχουν ήδη κάνει Like / Μου αρέσει στο https://www.facebook.com/BullMpdotcom και επιθυμούν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Costyle θα έχουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας 700 ευρώ στην ειδικότητα της επιλογής τους, στέλνοντας με μήνυμα τη φράση "ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ BULLMP.COM" + την ειδικότητα που επιθυμούν στη Facebook σελίδα του BullMp.com για να τους αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης της extra προσφοράς μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο I.I.E.K CITY UNITY μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Η προσφορά προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, luckyduck.gr , likekaikerdise.com , alepouditsa.gr , e-contest.gr,
 
Top