Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Tο μουσικό site BullMp.com και η ραδιοφωνική εκπομπή BullMp Radio Show με τον Maik BullMp διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό για τα BullMp Radio Show Awards 2016 με μεγάλη ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, ανάμεσα σε 11 εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 5η σεζόν της εκπομπής (από 4/2/2015 - 6/2/2016) και ταυτόχρονα συμμετέχουν σε κλήρωση με special δώρα πατώντας ΕΔΩ!

Ολοι οι συμμετέχοντες που θα ψηφίσουν στον διαγωνισμό, συμμετέχουν και στην κλήρωση που θα γίνει μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, όπου 1 τυχερός θα κερδίσει μια ετήσια υποτροφία σπουδών ύψους 4.200 ευρώ προσφορά του ΑΝΤ1 MediaLab σε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών: - Δημοσιογραφία , - Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις , - Ηχοληψία & Μουσική Παραγωγή , - Εικόνα (ΣκηνοθεσίαΕικονοληψίαΜοντάζ) , - Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Special Effects. (Η υποτροφία αφορά σε προγράμματα σπουδών που ξεκινούν τον Οκτώβριο 2016 και ο νικητής θα πρέπει να είναι απόφοιτος Λυκείου και θα έχει δυνατότητα να επιλέξει όποιο από τα παραπάνω προγράμματα σπουδών επιθυμεί). Επίσης αλλοι 2 τυχεροί θα κερδίσουν και θα απολαύσουν από ένα Special Summer BullMp Cocktail και μαζί θα παραλάβουν την αποκλειστική συνταγή παρασκεύης του, προσφορά του  πολυβραβευμένου bartender Themis "Cocktails & Drinks" - Team και του Gasoline Bar.

Για να συμμετέχεις στην ψηφοφορία και στην κλήρωση των δώρων πάτησε ΕΔΩ επέλεξε 3 αγαπημένους σου μουσικούς καλεσμένους, συμπληρώσε τα στοιχεία που ακολουθούν και στο τέλος πάτησε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους που έχουν συμπληρώσει παρακάτω και από το Facebook Page του BullMp.com που έχουν κάνει Like / Μου αρέσει.

Link Ψηφοφορίας https://poll.fbapp.io/bullmpradioshowawards2016

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, μπορείς να στείλεις email στο bullmp.info@gmail.com ή μήνυμα στο Facebook Page του BullMp.com.

Στιγμές από την περσινή απονομή των BullMp Radio Show Awards 2015 μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ .

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, e-contest.gr
 
Top