4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 

Το BullMp.com σε συνεργασία με το I.I.E.K CITY UNITY σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦIΑ αξίας 3000 ευρώ και 10 Υποτροφίες με 30% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης + Δώρο 10 Tablets, ένα για κάθε τυχερό που θα κληρωθεί και θα εγγραφεί σε πρόγραμμα της επιλογής του στις ειδικοτητες : Μουσική - Τραγούδι, Γραφιστική, Διακόσμηση, Παιδαγωγικά, Τουριστικά, Μαγειρική.
Για να συμμετέχεις στην κληρωση για τις υποτροφίες, δες τις πληροφορίες που ακολουθούν παρακάτω.

Μπες στο link : https://survey.fbapp.io/ypotrofia012016bullmp συμπληρώσε τα στοιχεία που ακολουθούν και πάτησε στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ  για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις Like/Μου αρέσει στο Facebook Page του BullMp.com για να ενημερώνεσαι για όλα τα νεότερα του διαγωνισμού και για νέους διαγωνισμούς..

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του I.I.E.K CITY UNITY παρουσία νομικού συμβούλου και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο I.I.E.K CITY UNITY μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!


Ο διαγωνισμός προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, e-contest.gr
 
Top