Total Digital Transformation 2024

 

Tο Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 η Η ΗIGH VOLTAGE και η GCA CONCERTS παρουσιάζουν στο Bullet café club (Λ. Αλεξάνδρας 11) τον Daniel Cavanagh "The soul of Anathema". Opening Act : The Delay και Elena MalamouΧορηγός Επικοινωνίας : www.BullMp.com


O Daniel Cavanagh είναι το ιδρυτικό μέλος της πασίγνωστης μπάντας των Anathema.

Ακόμα, συμμετείχε στα projects των Leafblade, με το οποίο έπαιζε ακουστική / κέλτικη μουσική, και των Antimatter, που πήρε μέρος στο δίσκο με τίτλο "Leaving Eden".

Επίσης, κυκλοφόρησε μια και μοναδική κυκλοφορία με τίτλο "In The Mushroom", με το μουσικό σχήμα των Lid, το οποίο δεν είναι πλέον ενεργό.

Λίγο αργότερα ο Daniel έδωσε τη φωνή του σε ένα άλμπουμ των Γάλλων post rockers Spherical Minds και υπήρξε guest artist στην κυκλοφορία των Agua De Annique με τίτλο "Pure Air". To 2002 ο Cavanagh αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συντροφιά των Anathema, προκειμένου να αφοσιωθεί στο project των Antimatter, πράγμα το οποίο στην πορεία μετάνιωσε.

Έτσι, επέστρεψε στους Anathema και δημιούργησε σχεδόν ολόκληρο το "A Natural Disaster" μόνος του. Τέλος, καθότι είναι μεγάλος fan του Nick Drake, δημιούργησε γι' αυτόν ένα tribute άλμπουμ με τίτλο "Place To Be".

Στις 28 Νοεμβρίου ανεβαίνει στην σκηνή του Bullet club για ένα set με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του!!!!

Οι The Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα, μετά από μια εκπληκτική χρονιά γεμάτη πρώτες διακρίσεις στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation & στο αγγλικό μουσικό site Beat100 με τα κομμάτια τους Framed & Count to 3 και με συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και events (Schoolwave, River Party, European Music Day, Athens School Festival, Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, Open September Festival κ.α) επανέρχονται με Special εμφάνισή τους στο Live του συνιδρυτή, τραγουδιστή και μουσικού του πασίγνωστου συγκροτήματος Anathema, DANIEL CAVANAGH !!!! Το Live ξεκινάει η καταπληκτική καλλιτέχνης Elena Malamou.

Ώρα έναρξης 20:00

Είσοδος 10 ευρω (προπώληση) και 13 ευρω (ταμείο)

Πληροφορίες - Επικοινωνία
BULLET
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.bulletclub.gr
 
Top