Total Digital Transformation 2024

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι μουσικές εκδηλώσεις για την Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής 2015 στον Πεζόδρομο Θησέως στο Σύνταγμα την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015. Στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τα μαγαζιά Drunk Sinatra , Ippo Bar, Einstein, Homy σε συνεργασία με τον Χορηγό Επικοινωνίας / Υποστηρικτή BullMp.com , εμφανίστηκαν εξαιρετικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα που γέμισαν με καταπληκτικές μελωδίες και ρυθμούς τον κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο που διασκέδασε και συμμετείχε σε μια καταπληκτική βραδιά! Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν οι : The Delay (Alternative Pop / Rock Funk), Mcd Feat. Lia Hide (Electronica / Trip Hop / Acid Jazz), Vanila Swing (Swing / Rock N Roll), Idra Kayne (Pop / Soul / Funk).

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε  φωτογραφικό υλικό και videos από το BullMp.com με τις μίνι συνεντεύξεις των καλλιτεχνών για το τι σημαίνει η Μουσική για τους ίδιους και αποσπάσματα από τις Live εμφανίσεις τους στην Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής :


Συνέντευξη και Live των The Delay @ European Music Day 2015 - Πεζόδρομος Θησέως, Σύνταγμα (19.06.15)










Συνέντευξη και Live των MCD feat. Lia Hide (Special Guest : Nick Zois) @ European Music Day 2015 - Πεζόδρομος Θησέως, Σύνταγμα (19.06.15)






Συνέντευξη και Live των Vanila Swing @ European Music Day 2015 - Πεζόδρομος Θησέως, Σύνταγμα (19.06.15)







Συνέντευξη και Live της Idra Kayne @ European Music Day 2015 - Πεζόδρομος Θησέως, Σύνταγμα (19.06.15)





 
Top