Total Digital Transformation 2024

 

Ποιος χρειάζεται τραπέζι διαπραγματεύσεων, όταν υπάρχει stage κι όταν υπάρχουν decks; Η δύναμη της μουσικής είναι αδιαπραγμάτευτη και, φέτος, στην 16η χρονιά της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, το μήνυμα είναι ένα και σαφές:  Η μουσική μας ενώνει!
Μας ενώνει με την Ευρώπη, με τα δεκάδες stages που θα στηθούν ανά την Ελλάδα, με τον πεζόδρομο της Θησέως, με εμάς από την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015!   Εσείς κι εμείς, όπως πάντα, ραντεβού στον πεζόδρομο των θαυμάτων για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Η εκδήλωσεις διοργανώνονται από τα μαγαζιά Drunk Sinatra , Ippo Bar, Einstein, Homy.

Χορηγός Επικοινωνίας / Υποστηρικτής : BullMp.com

Facebook event : https://www.facebook.com/events/1652608574959617/ 

Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδηλώσεων βρίσκετε παρακάτω:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6
21:00 - 22:00 THE DELAY (ALTERNATIVE POP / ROCK FUNK)
22:00 - 23:00 MCD feat. LIA HIDE (ELECTRONICA / TRIP HOP / ACID JAZZ)
23:00 - 00:00 VANILA SWING (SWING / ROCK N ROLL)
00:00 - 01:00 IDRA KAYNE (POP / SOUL / FUNK)




ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6
21:00 - 22:00 DJ EMY (HOUSE / DEEP HOUSE)
22:00 - 23:00 GEORGE BITSIKAS (NU DISCO / HOUSE)
23:00 - 00:00 CLUBKID (Danceteria, Athens) (NU DISCO / HOUSE)
00:00 - 01:00 TAREQ (NU DISCO, HOUSE)



ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6
21:00 - 23:00 ILIAS & THE NOTORIOUS TROUPE (ROCK 'N' ROLL / JAZZ / SWING )








Συνοπτικό πληροφοριακό υλικό για όλους τους καλλιτέχνες / συγκροτήματα που συμμετέχουν και τις 3 ημέρες μπορείτε να βρείτε παρακάτω : 
 
THE DELAY (Alternative Pop / Rock / Funk Band)

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative μπάντες όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys, οι Kasabian, οι Black Keys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία, το δυναμισμό και την ενέργεια των μελών της στις Live εμφανίσεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Tα δύο πρώτα αγγλόφωνα alternative pop / rock / funk κομμάτια τους Framed και Count to 3 σε παραγωγή του Greggy K. (κιθαρίστα και παραγωγού των Matisse και των Echo Train) έχουν φτάσει στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation και στην 1η θέση στα Rock Charts & 3η θέση του TOP40 στα World Music Charts στο αγγλικό μουσικό site Beat100. Αυτή την εποχή προετοιμάζουν πυρετωδώς τη δισκογραφική δουλειά τους ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επιτυχημένες Live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.


To νέο κομμάτι τους Count to 3 :  https://youtu.be/byNHq0e6Rm4

Το κομμάτι τους Framed : https://www.reverbnation.com/thedelay/song/22757362-framed

Videos / Live εμφανίσεις τους :






  
MCD  feat. LIA HIDE (Electronica / Trip Hop/ Lounge / Acid Jazz / Chill out )

Ο MCD, κατά κόσμο Δημήτρης Κρητικός, είναι ο DJ - Μουσικός Παραγωγός που άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα. Το 1992 στα 19 του χρόνια δημιούργησε με τον Μιχάλη Μυτακίδη τους ACTIVE MEMBER. Προσωπικές του δουλειές και παραγωγές ακούγονται σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο του εξωτερικού. Τα κομμάτια του περιλαμβάνονται σε πολυάριθμες συλλογές παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται δισκογραφικά, αλλά και στις ζωντανές του εμφανίσεις με την Lia Hide, εξαιρετική τραγουδοποιό και καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου, όπου μας ταξιδεύουν στους μελωδικούς Dub - Lounge - Trip Hop  και Down Tempo ρυθμούς τους !

Dimitris Kritikos facebook Page : https://www.facebook.com/dimitriskritikosmusic


Videos / Live εμφανίσεις τους :





   
VANILA SWING (Swing / Rock N Roll Band)

Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα, ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θ ‘ακούσει από τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και λίγο swing του 40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Όπως και διασκευές σημερινών καλλιτεχνών στο δικός τους ιδιαίτερο ύφος, από την BEYONCE μέχρι τους METALLICA κ από τον MOBY μέχρι τους SNOW PATROL κ τους WHITE STRIPES.Tι σχέση μπορεί να έχει ο ELVIS , o CHUCK BERRY κ η WANDA JACKSON με τους παραπάνω..?
Θα το μάθετε σ' ένα live των VANILA SWING!


Το νέο κομμάτι τους "Είπες Πώς" (Cover 2002GR) : https://youtu.be/T51ST9xg9Jg

Videos / Live εμφανίσεις τους :





 
IDRA KAYNE (POP / SOUL / FUNK)

Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή. Η Idra είναι η νέα Soul Funk Queen της πόλης. Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai, Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Daft Punk και άλλα…….not to be missed!


To νέο κομμάτι της :  https://www.youtube.com/watch?v=N1uZGAAjosY

Videos / Live εμφανίσεις της :






DJ EMY

Με ένα ιστορικό που φτάνει στα 22 χρόνια ως dj σε αρκετά bar και clubs της Αθήνας αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορους διαδικτυακούς σταθμούς δημιουργώντας ένα συνδυασμό μουσικού περιεχομένου που κυμαίνεται από deep house kai tech house σε funky,soul,swing και rock n roll. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως η Κλεοπάτρα Φυντανίδου ενώ πέρυσι συμμετείχε και στο μουσικό φεστιβάλ της Μυτιλήνης και κάθε χρόνο μπορεί να την βρει κανείς πάνω στο άρμα του Shark στο gay pride. Αυτή την περίοδο είναι resident dj στο Noiz και στο Myrvolo και παράλληλα διοργανώνει παρέα με την ομάδα της ιδανικά parties για όλους τους music lovers.

GEORGE BITSIKAS
Γεννημένος στα 70s επηρεάστηκε όπως ήταν φυσικό από την rock την disco την
electronika των 80s .Tο όνειρο του να δημιουργήσει μουσική με pc υπήρχε πριν τον υπολογιστή atari . Σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το 1998 ενσωματώνεται στον best 926. Το 2002 το 1Ο single είναι γεγονός (huunhuur tu – eki attar ) με μεγάλη αποδοχή. Ακολουθήσαν και άλλα singles και ep μέχρι το προσωπικό album ( my chosensoulmate ) Τον ακούτε κάθε Σάββατο 20.00 – 22.00 στο join radio.

CLUBKID
Και μόνο από το όνομά του, μπορεί κανείς να καταλάβει αμέσως ότι, από την εφηβική ακόμα ηλικία, το περιβάλλον ενός club πάντοτε αποτελούσε 'φυσικό χώρο' για τον ClubKid, οπότε και η πορεία του στο χώρο αυτό ήταν προδιεγεγραμμένη. Με ακούσματα από όλο το φάσμα της dance σκηνής των τελευταίων 20 ετών και πάντα εμπνεόμενος από ταξίδια στο εξωτερικο, κατέληξε στον ήχο που πρεσβεύει πια σήμερα. Ένα σύγχρονο club House, με αρκετά Deep,  Tech και Disco στοιχεία.
Με περίοπτη θέση στην ελληνική clubland και σημαντικά residencies σε όλα τα hot spot των τελευταίων 8 χρόνων (Six D.o.g.s., Loft, Pixi, Motel, Letom, , Mamacas,Dybbuk, Galaxy Hilton, Cabaret κ.λπ.), guest εμφανίσεις σε πολλά άλλα club - bar της πόλης (Maze, Terraza κ.λπ), καλοκαιρινά residencies κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο (Cooh, Bolero, Jazmin, Thirteen, Salty-Paraga), εμφανίσεις σε όλα τα mobile party/event της πόλης (Amateurboyz, Yes It DoesSure it Does, Kormoranos, Street Outdoors,Needless, Athens Urban Festival, AXDW) αλλά και guest εμφανίσεις κάθε χρόνο σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Έχει μοιραστεί τα deck με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής όπως Carl Craig,  David Morales,  Kenny Carpenter,  Norman Jay, Dennis Ferrer, The Martinez Brothers, Tony Humphries,   Jacques Renault, Nicky Siano, Kiko Navarro,Sean Johnston, Karizma, Social Disco Club,Jojo Flores, Charles Webster,  Filsonik, Master Kev, Yotam Avni.
.Η σεζόν 2014-2015 τον βρίσκει στην πιο δημιουργική του φάση, να διατηρεί για 3η συνεχόμενη χρονιά το δικό του party night 'Danceteria' στο six d.o.g.s αλλά και στο Loft club όπως και residencies σε άλλα αθηναϊκά dancefloors, guest εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Το καλοκαίρι σκορπίζει τα house vibe του στο Terraza club και στο Cantina Social στην Αθήνα καθώς επίσης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα Το 2014 είδε και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία ως παραγωγός (Eliot & ClubKid - Way Back / Remixes by Mikael Delta, Tareq, Tolis Q & Ad Mark, Digital Riot) στο label της Madison Square Records.

 TAREQ
O Tareq, εκανε τα πρωτα του βήματα στον κόσμο της μουσικής με το ένα χέρι για το πιάνο και το άλλο τυλιγμένο γύρω από ένα άλτικορνο. Οι Κλασικες σπουδες του αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια πολύπλευρη καριέρα στη μουσική, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, dj-ing και το τραγουδι. Με δυο άλμπουμ στο ενεργητικό του («Dark Room» με το συγκρότημα του TechSoir και "Cocoon" ως σόλο καλλιτέχνης), έκανε remixes για A-list δεθνείς καλλιτεχνες, όπως Casey Spooner, Creep, Gala, Marsheaux, Mighty Mouse και Kid Moxie. To Cocoon ψηφίστηκε ως καλύτερο ηλεκτρονικό άλμπουμ της χρονιάς στην Ελλαδα, ενώ το Mix Mag, το παγκοσμίως μεγαλύτερο περιοδικο χορευτικής μουσικής και club culture, ανακύρηξε το Feel me (Μighty Μouse remix) τραγούδι του μήνα για τον Αύγουστο 2011. Ο Tareq έχει ανοίξει συναυλίες σε ονόματα όπως Fischerspooner, Schiller, Jessica 6, Hercules & the Love Affair και Chicane. Ο Tareq επέστρεψε με το δεύτερο σολο άλμπουμ του Fish το οποίο και θα παρουσιάσει με συμμετοχες οπως Νατασσα Μποφίλιου, Ilia Darlin, Marina Satti, Esterina & RSN. Το νέο άλμπουμ είναι μια ηλεκτρονική συλλογή ποπ τραγουδιών, που δίνει μια γεύση ενός υποβρύχιου ταξίδιου και κυκλοφορει απο την UNDO records.


ILIAS AND THE NOTORIOUS TROUPE
Οι Ilias and The Notorious Troupe είναι το τελευταίο project του Έλληνα Crooner Ηλία Ζέρβα Λευτάκη. Το όλο concept έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία το μικρό χρονικό διάστημα που υφίσταται. Οι Ilias and The Notorious Troupe έρχονται με ένα πολύ δυνατό και άκρως χορευτικό πρόγραμμα να σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή μέσω ήχων Rock n Roll, Jazz και Swing και χάρη στα Dancing Troupes που τους ακολουθούν πετυχαίνουν την ενσάρκωση της μοναδικής αυτής εποχής προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα. Σαν σχήμα έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες στα μεγαλύτερα venues της χώρας μεταξύ αυτών είναι η Τεχνόπολη, το Art Factory και το θέατρο Βράχων ενώ έχουν αναλάβει πολύ μεγάλα projects με πιο πρόσφατο το πολιτιστικό πρόγραμμα Χριστουγέννων του δήμου Κηφισιάς. 

Το σχήμα αποτελείται απο τον Ηλία Ζέρβα Λευτάκη (φωνή), τον  Andrew Young (ηλεκτρική κιθάρα), τον Γιάννη Βαγιανό (μπάσο) και τον Τίμο Δαμόπουλο (drums).

 
Top